Paylaþým için Teþekkürler,Yorumlarda paylaþýma çok güzel renk katýyor.Hangi sitenin ne olduðunu öðrenmek açýsýndan.Saygýlar
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Paylaþým için Teþekkürler,Yorumlarda paylaþýma çok güzel renk katýyor.Hangi sitenin ne olduðunu öðrenmek açýsýndan.Saygýlar
Þimdiye kadar sadece hepsiburada'dan 4-5 kere alýþveriþ yaptým ve gayette memnunum diðerlerini denemedim.![]()
Bu konuyu açmamdaki neden geniþ çaplý heryerden herkesimin bizim siteye girmesidir.Sizlere alýþveeriþ yapacagýnýz yerler hakkýnda bilgi vermek ve sorunsuz bir alýþveriþ yapýlan yerlerin tanýtýmýný yapmaktýr.
Bunu bir reklam olarak zaten düþünmeyin ben kýsa bilgiler verdim.1 ci msjdaki tum firmalar su anda turkiyede belirli bir düzeyde ve kariyerde olan sitelerdir..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Nedenini söylerseniz iyi olur.Ben sorunum olursa adem bey var onla irtibata geçiyorum sorunu hallediyor gecen bir ürün ellerinde kalmamýþ isterse baþka ürün verelim dediler bende ok dedim aradaki ücret farkýný bile almadýlar
Konu Admin tarafýndan (17-01-2009 Saat 18:24 ) deðiþtirilmiþtir.
paylaþým için tþkler
gittigidiyordan 30 defa ,hepsiburda ve hýzlýal dan mal aldým
çok þükür bir sorun çýkmadý
ama tahminim sorun çýksa ve karþý tarafla anlaþamaz isen yandýn demektir
çok iyi araþtýrýp bazý ürünler piyasadan hem ucuz hem taksitli ben alýyorum.ürünleri karþýlaþtýmadan asla
hepsiburada.com burdan epey bi ürün aldým ki þu anda vandayým hiç bir sorun yaþamadým büyük kolaylýk. birde hýlýal.com denemek istiyorum ama daha önce hiç alýþveriþ yapmadýðým için terddütteyim.ama ufak bir miktar biþey alýp deneyeceðim inþallah sorun çýkmaz
Serkan Bey
böyle bir site açtýðýnýz için teþekkür ediyorum; Çok faydalý. Hem iyilerin bilinmesi hem de sorun yaþanan firmalarýn (akýllarý varsa) kendilerine çekidüzen vermesi bakýmýndan.
Hocam hiç kafaný yorma sorunsuz alýþveirþ yapabilirsiniz hýzlý aldan altta verdigim resim 2 aylýk alýþveriþ listem
4 TL VE 9 TL Olanlar online kontor yukledigim sipariþlerdir.Sipariþ seklinde sayýyor onlarý
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri