Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
32 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Guvenli Alýþveriþ siteleri hakkýnda bilgiler

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Guvenli Alýþveriþ siteleri hakkýnda bilgiler

Arkadaþlar sitemizde birçok alýþveriþ sitelerinin reklamlarý mevcuttur biliyorsunuz Kendiminde alýþveriþ yaptýgým ve kesinlikle sorun yasamadýgým firmalarý tanýtmak istiyorum hem bilgi paylaþýmý olsun hemde sizinde varsa guvenli alýþveriþ merkezi siteleri belirtirseniz sevinirim.

Benim favori alýþveriþ yaptýgým siteleri sýrasýyla belirtiyorum

- Hýzlý al firmasý kesinlikle su an için benim uygun olaný hem kaliteli ürünler olmasý hemde 12 taksid imkanlarý ve ürün destegi ile mükemmeller.Tüm gsm kontorlerini taksitlede alabilirsiniz ben gecen gun turkcel 250 kontor 10 taksitle satýn aldým mesela ayrýca 50 ytl üzeri alýþveriþlerde kargo ücreti almýyorlar

Sitelerinde kredi kartý bilgileri çalacak herhangi vs bir durumlarý yoktur ve pazar payý buyuk olan bir sitedir.Ayrýca havale ilede alýþveriþ yapabilirsiniz.

Hýzlý al firmasý yakýndan tanýmak isterseniz bu linkten bulabilirsiniz

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

-Hepsi burada firmasý ise bizim tavsiye ettigimiz ve kendimizin alýþveriþ yaptýgý sitedir.Hepsi burada internet alýþveriþ sektöründe su anda bir numara bir sitedir banka kartlarýna taksid yapmalarý ürünleri sorunsuz gondermeleri extra özellikleri arasýnda bir sitedir

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

-Gitti Gidiyor firmasý ise 2 ci el ürünlerin ve sýfýr ürünlerin satýldýgý bir acýk artýrma ve hemen al sitedir.Örnek verecek olursa bir ürün alacaksýnýz diyelim fiyat uygun geldi ürünü aldýnýz kredi kartý bilgilerinizi guvenle girebilirsiniz.Ürün siz eve gelip denedikten sonra onaylana dek satýcýya para aktarýmý olmuyor.Yani guvenli bir ortamda ikili alýþveriþ yapabilirsiniz.

-Nevaria firmasý ise gitti gidiyor tarzý bir sitedir özellikleri hemen hemen ayný gitti gidiyora benzemektedir.mynet þirketine baglý bir kuruluþtur..Ve guvenle alýþveriþ yapabilirsiniz.

AYRICA SÝTEMÝZDE SABÝT BANNERLERÝ BULUNAN UYDU FÝRMALARINDANDA GUVENLE ALIÞVERÝÞ YAPABÝLÝRSÝNÝZ.

*Uydu firmalarý diðer alýþveriþ sitelerine göre daha cok uygun fiyata sizler sunmaktadýrlar.Ürünleri aldýgýnýzfa 1 gun içinde kargoya verilmekte sektore sorunsuz hizmet etmektedirler

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. (Uydu ve uydu aksesurlarý bulabileceginiz geniþ bir ürün yelpazesi olan bir firma)

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. (Uydu ve uydu aksesurlarý bulabileceginiz geniþ bir ürün yelpazesi olan bir firma)

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ( merkezi sistemde lider kuruluþ)

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ( Canak anten-lnb ve aparat imalatýnda sektorde önemli bir firma)

Konu Admin tarafýndan (17-01-2009 Saat 18:37 ) deðiþtirilmiþtir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri