Yýllardýr internet üzerinden alýþveriþ yaparým. Tecrübelerime göre, öncelikle almak istediðiniz ürünü iyi bilmeniz/tanýmanýz gerekir. Öyle resimlerine bakýp ne idiðini tam olarak bilmediðiniz bir ürünü almamak lazým. Kalitesine güvendiðiniz bildiðiniz ürünleri almak lazým. Neticede alýþveriþ sitesi bir aracý konumunda.Ayrýca almaya karar verdiðiniz bir ürünün fiyatýný diðer sitelerle de kýyaslamakta fayda var.Benim çok kullandýðým kýyas sitesi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. genelde Hepsiburada'yý tercih ediyorum. Ama alýþveriþ yaptýðým baþka siteler de var. Örn. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. gibi. Geçenlerde Hepsiburadadan bot almýþtým. ayaðýma dar geldiði için iade edip bir numara büyüðü ile deðiþdirttim. Deðiþterme için ürünün gidiþ geliþlerine kargo parasý ödemedim. Saðlam bir firma anlayacaðýnýz. Benim için en kötü tarafý Doðan Grubuna ait olmasý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri