Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Guvenli Alýþveriþ siteleri hakkýnda bilgiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlarýma özelikle þunu tavsiye ediyorum: komisyon alarak pazarlama yapan firmalardan (Adýna, sermayesine, reklamýna aldanmayýn, hatta en büyük kuruluþlarýn pazarlama firmasý olsa dahi) KESÝNLÝKLE alýþveriþ yapmayýn. Satýþtan sonra onlar komisyo-nunu alýp çekiliyor, Siz ne olduðu belli olmayan yapýmcý firmanýn oyuncaðý oluyorsunuz. Yapýmcý firma mallýn iadesini sizi piþman ve rencide ederek þayet kabul ederse caný istediði zaman komisyon haricindeki parayý göndermesine razý oluyorsunuz.
    Konu cngzhn tarafýndan (18-01-2009 Saat 01:05 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar allah kimseyý koysepete nýn elýne degil sitesine dusurmek nasýp etmesýn ben cok samýyetýmle konusuyorum kesýnlýkle sýteye dahý adým atmayalým beným agzým yandý bankam olmasaydý beným halým perýsanda allah razý olsun akb... mal almadan onse sýkayet com dan alacagýmýz fýrmayý ýnceleyelým .........ben onlar gýbý duzenbaz býr fýrma gormedým ýnsanlarý pel ve perýsan edýyorlar amac larý gayet acýk alýp vermemek hýc kýmse onlara karsý sessýz kalmasýn lanet olsun demesýn hakkýnýn arkasýn da kalsýn onlara yedýrmesýn ben bazý arkadaslardan sunu rýca edý yorum onlarýn ýhtýyacý olmaya býlýr kaptýrdýgý paraya ama htýyacý olanlara ornek olsun lar lutfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yýllardýr hb den alýþveriþ yapan biri olarak memnuniyetlerimi ifade etmek istiyorum.þu ana kadar hiçbir sorunla karþýlaþmadým.tek olumsuz yaný fiyatlarýn diðer sitelere nazaran biraz yüksek olmasý,ancak güvenilir olmasý bu hendikapý bence önemsiz kýlýyor.kampanyalarýný takip etmek gerek.bence en güvenli site diyrbilirim daha sonra vatan,ve nealsak ý sýralayabilirim. estore sanýrým dükkaný kapattý
    evet arkadaslara katýlýyorum hýzlý al ve patlayan weblebi,çok kimsenin canýný yaktý.
    birçok kimse gibi ank,ist ve izmir dýþýnda yerlerde geniþ ürün yelpazesi olmamasý ister istemez bizi netten alýþveriþe itiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence de yararlý bi konu olmuþ. internet alýþveriþi doðru yer bulunduðunda ucuz ve kaliteli oluyor ben bikaç alýþveriþ yaptým. genelde sorun yaþamadým genelde hepsiburada alýþveriþ yaptým en son bi sorun yaþadým telefon aldým bi sorun çýktý iade olarak yolladým ancak fabrikaya yollayýk yenisi bana gönderdiler ben iade edip baþka telefon almak istedim çünkü bi sorun oldu mu o ürünü tekrar kullanmak istemem onlarda yanlýþ mý anlamýþlar yoksa yeniden mi yolladýlar bilmem ama deðiþtirildi deyip yenisini yolladýlar ben o ürünü geri istemiyorum diye belirtmeme raðmen ben tabi tekrar yollayacaðým onlara tabi kabul etmek zorundalar bakalým ne olcak :S benim zararým kargo parasý ödemek olacak sorun yaþarsam paylaþýrým ki baþkalarý yaþamasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

internet üzerinden hiç alýþ veriþ yapmadým yapmakda istemiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Serkan bey verdiðiniz bilgiler ve actýðýnýz site için tebrikletr................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yýllardýr internet üzerinden alýþveriþ yaparým. Tecrübelerime göre, öncelikle almak istediðiniz ürünü iyi bilmeniz/tanýmanýz gerekir. Öyle resimlerine bakýp ne idiðini tam olarak bilmediðiniz bir ürünü almamak lazým. Kalitesine güvendiðiniz bildiðiniz ürünleri almak lazým. Neticede alýþveriþ sitesi bir aracý konumunda.Ayrýca almaya karar verdiðiniz bir ürünün fiyatýný diðer sitelerle de kýyaslamakta fayda var.Benim çok kullandýðým kýyas sitesi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. genelde Hepsiburada'yý tercih ediyorum. Ama alýþveriþ yaptýðým baþka siteler de var. Örn. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. gibi. Geçenlerde Hepsiburadadan bot almýþtým. ayaðýma dar geldiði için iade edip bir numara büyüðü ile deðiþdirttim. Deðiþterme için ürünün gidiþ geliþlerine kargo parasý ödemedim. Saðlam bir firma anlayacaðýnýz. Benim için en kötü tarafý Doðan Grubuna ait olmasý.
    Konu satali tarafýndan (19-01-2009 Saat 10:02 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gold hýzlý ayný firma bunlar bide hepsi burada kendilerini kanýtlamýþ firmalar
    en azýnda fiyat bilgilendirmeside cok iyi kazýklanmamýzý önlüyo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 önemli bir konu bence daha cok mesaj olmalý

sn Serkan Yýlmaz böyle önemli bir konu actýðýn icin teþekkürler aslýnda cok cazip fiyatlarda alýþ veriþ yapmak mümkün ancak güvenli ve müþterisini veli nimet olarak gören firmayý bulabilmek cok zor bir cok kiþi þikayetci bu konuda birtane firma cevap yazmamýþ ? ben internet ortamýndan hic alýþveriþ yapmadým ama güvenli bir firma olduktan sonra neden olmsýn diyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Slm arkadaþlar bende birçok ürünü hepsi burada'dan aldým hiçbir konuda sorun yaþamadým arýzalý üründe geldi iyade ettim anýnda yenisi geldi ben diðer firmalarla çalýþmadým ama hepsi burada diðer firmalarý aratmýyorki onlarla alýþ veriþ yapalým fiyatlarýnda olsun kalitesinde olsun ve hizmet olarak süper herkeze tavsiye edebilirim iyi alýþ veriþler kolay gelsin.:45:

Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri