Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: ilk defa ***if aldým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ilk defa ***if aldým

arkadaþlar dreambox'ýmý alalý neredeyse 3 ay oldu ilk defa dün akþam izlerken ***if aldým donma yok?bekleme yok?hotbird,astra .premier vs,vs donma açmama problemi yok nasý oldu bende anlamadým acaba 2.0.9 kullanýyordum 2.0.11 yaptým bununla bir alakasý olabilirmi???:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým ilk önce þunu beliþrteyým ccam 2.0.9 da guncel prýo dosyasý olmasý gerekýr yoksa ccam 2.0.9 da kanllarý izlerken kesýlmeler çok olur ama ccam 2.0.11 de prýo dosyasý olmadan kanllar çok rahat açýlmakta . ben bunu þahsen prýo dosyasýný silerek test ettým ve eskýsýnden daha ýyý oldu. ama bir de þu var sana paylaþým veren server dede deðiþklik yapýlmýþ olabilir adsl de bir hýzlanma olmuþ olabilir bu takýlmam olmamamalrý sadece ccam 2.0.11 baðlamamak gerekýr. yarýn yýne baþlayabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

volkan kardeþim sana birþey sormak istiyorum arkadaþýmýn ayný benim gibi 500s cihazý var ama hiçbirþey yüklü deðil benim cihazdan arkadaþýmýn cihazýna yükleme yapsam bir faydasý olurmu????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    volkan kardeþim sana birþey sormak istiyorum arkadaþýmýn ayný benim gibi 500s cihazý var ama hiçbirþey yüklü deðil benim cihazdan arkadaþýmýn cihazýna yükleme yapsam bir faydasý olurmu????

arkadaþým þimdi þöle biþi yapabilirsiýn senýn cihazýndan bir yedek alýp arkadaþýnýn cihazýna atabilirsýn ama ccam.cfg dosyaný yedek almadan önce cihazdan baþka bir yere kopyala yaný yedekte olmasýn sonra problenm yaþarsýn sonra arkadaþýnýn cihazýna yuklersýn ve ona ait server varsa ccam .cffg dosyasýný ayarlarsýn.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

donmalar net ile alakalý þu an burda net saðlýk lý deðil bende tam olarak izleyemiyorum devamlý donuyor
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler volkan kardeþim ilgin için yani cihazdan cihaza rs232 kablosuyla bu iþ olmaz diyorsun??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkürler volkan kardeþim ilgin için yani cihazdan cihaza rs232 kablosuyla bu iþ olmaz diyorsun??
    ben denemedým ve býlmýyorum yanlýþ bilgi vermýyeyým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anlaþýýdý üstadým teþekkürler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri