REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: 4000 - 9000 Serisi Fixlenmiş Yazılım (INXTC ve Free-X TV 2 acılmakta şuan)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ozibo usta emeğine sağlık bende böyle bilgi veren usta arıyordum demekki çözüm varmış free-x tv,free-x tv 2,french lover tv (goldmaster 9400 vcı) eski yazılımla ok.:45:
    produced by ¢яαzу_нαкαη

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Badtempered ustad 9400vci lerde free x tv lerin ikisi de çalışıyor şu anda bende.*** editörü ile 0082 olan provideri 0086 yaptım ve cihazıma yükledim sorun yok.siz de bu provideri değiştirip yazılımı editlerseniz diğer arkadaşlar da faydalanabilir.ben şimdi cihazıma attığım *** ve kanal listesini verirsem bütün arkadaşların kanal sıralamarı değişecek.*** editörünü kullanmasını bilen arkadaşlar constant cw bölümündeki 0082 olan provideri 0086 olarak değiştirsinler kanalların ikisi de açılıyor.
    calıstıgını bende biliyorum ama dün sabah provider bulamadım.Digeri kaldı sonra da tekrar ugraşmak istemedim.

Zaten sabahtan beri enerji nakil hatlarıyla ugraşıyorlar pek vaktim de yok acıkcası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400 fta yazılım bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler çalışıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400 cı larda ok. freex satırının birinci satırına freex 1 in ilk 16 ***ini gir, ikinci satırına freex2 nin ikinci 16 ***ini manuel olarak gir tamamdır. Bu ***lerin altındaki isimsiz satırın ilk satıra da frenc kanalının ***lerini gir tamam.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ke.y degişti.Yazılım günceligini yitirdigi için

Konu Kapatılmıştır.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri