Acemiye bi yardım..

--------------------------------------------------------------------------------

Netx 2000 cıs süper plus cihaz aldım ve hiçbirşey bilmiyorum cihazı yeni yeni tanımaya çalışıyorum bazı sorularım olacak.
1. usb den yazılım atmak için almam gereken en uygun flash disk hangisi ? ( bazı flash disklerin uyumlu çalışmadığı söyleniyor hatta sitede birkaç yerde kingston flash disk diye birşeyler yazılış )
2. türksat çanak ayarları ve lnb ayarlarını yaptıktan sonra otomotik kanal arama veya kör taramayla kanalları tarattım ve buldum. bazı kanallarda bazen sinyal olmuyor bazen oluyor bu sorun cihazı kapatıp bir süre sonra açtığımda veyada ve sinyal olmayan kanala bir süre sonra döndüğümde sinyal olduğunu görüyorum bu sinyal gidip gelmeler neden kaynaklanıyor.
3.tuksat uydusunda yaptığım çanak ve lnb yaralarını astrada yapmak istedim. çanak ayarı kısmından uydu listesine geldiğimde üç tane astra olduğunu gördüm astra ku,astra cd ku ve atra tv ku bu üç uydudan hangisini seçmeliyim çanağım19,2 astrada üçünüde seçip lnb ayarlarımı doğru yapmış olmama rağmen bir türlü sinyal alamadım.
4.cihazın en son yazılım hangisi. şimdi aklıma takılanlar bunlar.