19:00 ŞÜKRÜ SARACOĞLU FENERBAHÇE -TRABZONSPOR A.Ş. - BÜNYAMİN GEZER
yorumlara buradan edebiliriz arkadaşlar..
19:00 ŞÜKRÜ SARACOĞLU FENERBAHÇE -TRABZONSPOR A.Ş. - BÜNYAMİN GEZER
yorumlara buradan edebiliriz arkadaşlar..
galatasarayın sıvasspora yenılmesı fenerbahcenınde trabzon onunde 3 puanı mutlak ıstemesı taraftarı sımdıden heyecanlandırdı.bu macı fenerkazandıgı takdırde sampıyonluk yarısında galatasaraya calım atmış olacak.iyi oynayan kazansın dostluk kardeslık on planda olsun...
F.Bahçe-Trabzon
![]()
Stat: Şükrü Saracoğlu,
Saat: 19.00,
Yayın: LİG TV
Ateş dansı
Kadıköy'deki el yakan derbide kaybeden taraf yara alacak, yenen ligin 2. yarısına bir adım önde girecek.
Yağış bekleniyor
Turkcell Süper Lig'in zirvesi bugün dev bir kapışmaya sahne oluyor. Şampiyonluğun iki güçlü adayı Fenerbahçe ile Trabzonspor, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşıyor. 19.00'da başlayacak mücadeleyi Bünyamin Gezer yönetecek. Galip gelen, şampiyonluk yarışında ikinci yarıya bir adım önde girecek; kaybeden ise az da olsa avantaj yitirecek. Meteorolojik veriler, maç saatinde yağışı işaret ediyor.
7 maçtır kazanıyor
Ligdeki son 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik alan Fenerbahçe, otoritelerin favorisi. Trabzon'un 10 yıldır Kadıköy'de galip gelememesi de sarı-lacivertlilere psikolojik bir üstünlük sağlıyor. Fener 4'ü lig, 3'ü kupa maçı olmak üzere oynadığı son 7 resmi karşılaşmayı da kazandı. Bu mücadelelerde 13 gol atıp, 2 gol yiyen Kanarya, bugün yenerse derbilerde 3'te 3 yapmış olacak. Trabzon'da sakat ya da cezalı futbolcu yok.
Zafer sözü
![]()
Sözleşmesini uzattıktan sonra işine daha sıkı sarılan Alex, dün arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı. Kaptan, "2. yarıya galibiyetle başlamak zorundayız. Bu yüzden Trabzon'u mutlaka yenmeliyiz. Camia bizden bunu bekliyor" dedi. Sarı-lacivertli oyuncular, Alex'e zafer sözü verdi.
Selçuk Şahin kadroda
![]()
F.Bahçe, derbinin hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Eskişehirspor maçında sakatlanan ve hafta içinde takım çalışmalarına katılamayan Selçuk Şahin'in de 18 kişilik maç kadrosuna alındığı açıklandı. Dünkü idmanda Gökhan Gönül'ün hafif bir sakatlık geçirdiği belirtildi.Güiza ise yine tek forvet, Semih yedek.
Farklı olacak
![]()
"F.Bahçe'yi mağlup edip, 2 yıl sonra İstanbul'da taraftarın yüzünü güldüreceğiz. İyi futbolla gönülleri fethetmeliyiz".
Özlem bitecek
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe galibiyeti ile kalitelerini bir kez daha kanıtlayacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, son 2 yıldır İstanbul'da bordo-mavili taraftarların galibiyet sevinci yaşayamadığını hatırlatarak, "Bu kez farklı olacak. Fenerbahçe'yi sahasında mağlup edip, bu kez taraftarın yüzünü güldürmek hedefindeyiz. İyi futbolla gönülleri fethedeceğiz" dedi.
Özel motivasyon
Öte yandan Ersun Yanal'ın son taktik çalışmasında futbolcularıyla özel bir toplantı yaptığı ve F.Bahçe galibiyetinin önemine dikkat çektiği öğrenildi. Tecrübeli hocanın, futbolcularına "Derbileri kazandığımız sürece şampiyonluk yarışının içinde var olacağız. Size güveniyorum. Hiçbir baskı ve etki altında kalmadan Şükrü Saracoğlu'ndan 3 puan çıkartacak potansiyeliniz var" dediği ifade edildi.
Cevat KOL
Kolbastı yemini
![]()
Elde edilen galibiyetler sonrasında kolbastı oynamayı gelenek haline getiren Trabzonsporlu futbolcuların gözü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda. Zorlu derbi öncesinde galibiyet yemini eden bordo-mavililer, "İstanbul'daki taraftarımıza da bu şovumuzu yaşatmak istiyoruz. Önce Fenerbahçe filelerini sarsacağız sonra da kolbastı oynayıp, galibiyetin ***fini çıkaracağız" diyerek iddialarını dile getirdiler.
Carlos beni tutamaz
![]()
Trabzonspor'un yıldızı Yattara, F.Bahçe derbisi öncesinde iddialı konuştu. Gineli oyuncu, "Zorlu bir maç olacak ama Roberto Carlos beni durduramayacak. Kendimi çok formda hissediyorum. Fenerbahçe deplasmanında galibiyeti hedefliyoruz" diye konuştu.
Colman'ın güveni tam
![]()
Bordo-mavililerin başarılı oyuncularından Colman, zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde kendine güveniyor. Tecrübeli oyuncu, rakiplerinden çekinmediklerini ifade ederek, "Derbilerde performansım her zaman yüksek olmuştur. Saracoğlu'nda da böyle olacak" dedi.
Yener yine çok iddialı
Genel sekreter Hasan Yener, Fenerbahçe maçı öncesi takımın moral ve motivasyonunun çok üst düzeyde olduğunu söyledi. Yener, "Trabzon'a galibiyetle döneceğiz. Zirve yolunda ne kadar iddialı olduğumuzu göstereceğiz" dedi.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri