1 Şubat'ta doğalgaza konutlarda yüzde 17, sanayide yüzde 18 indirim yapan BOTAŞ, yılın ikinci yüksek oranlı indirim için geri sayıma başladı.
![]()
1 Şubat'ta doğalgaza konutlarda yüzde 17, sanayide yüzde 18 indirim yapan BOTAŞ, yılın ikinci yüksek oranlı indirim için geri sayıma başladı.
![]()
oortalama 700tl alan bir emekliye yılın ilk 6 ayı icin verilen %2 zam 14tl yapar bu 14tle ile bu zamlarnı nasıl karşılarız bir emekli olarak sayın başbakan ve bizi idare edenlere sesleniyorum siz kendinize zam yaparken ikdidar ve mualefet kendinize yaptığınız maaş zamına neden karşı cıkmıyorsunuz emeklinin aldığı 14tl yi emekliye cok görüyorzunuz bunu emeklilere vermeyin milletvekillerinin maşlarınına ilave edin geci siz o kocaman 14tlyi beğenmesiniz allah size vicdan merhamet versin ne diyeyim başka
Doğalgazda (b)indirim
BOTAŞ Genel Müdürlüğü, doğal gaz satış fiyatlarında yarından geçerli olmak üzere, konutlarda yüzde 25, sanayide yüzde 26 oranında indirim yaptı.
BOTAŞ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, enerji KİT'lerinde maliyet bazlı fiyatlandırma mekanizmasına geçilmesine ilişkin alınan 14 Şubat 2008 tarih ve 2008/T-5 sayılı Yüksek Planlama Kurulu Karalı ile 1 Temmuz 2008 tarihinde başlatılan uygulama gereği yapılan hesaplamalar neticesinde BOTAŞ'ın, yarından geçerli olmak üzere doğal gaz satış fiyatlarında konutlarda yüzde 25, sanayide yüzde 26 oranında indirim yaptığı belirtildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi:
''Hatırlanacağı üzere BOTAŞ, daha önce, petrol fiyatlarındaki gerilemeye bağlı olarak 2009 yılının doğal gaz satış fiyatlarında önemli indirimlerin yapılacağı bir yıl olacağını açıklamış ve bu yılın ilk indirimini 1 Şubat 2009 tarihinden geçerli olmak üzere sanayide yüzde 18 ve konutta yüzde 17 oranında gerçekleştirmiştir.
Yapılan bu indirimlerle doğal gaz kullanan tüketicilerimize bin metre küp başına ortalama 306 TL tutarında bir katkı sağlanmıştır.''
üzüm mü yiyoruz bağcıyı mı dövüyoruz yapılan indirim için yetkililere teşekkür ediyorum
Dostlar;Kış gelmeden Milleti kazıkladılar şimdi düşürüyorlar.Benim şuna aklım ermedi beni ve milyonlarca tüketiciyi aydınlatırlarsa memnun olacağım.Dogalgaza zam yaptıklarında dolar 1.2-1.3 YTL aralığında dolaşıyordu. ne olduda dolar 1,6 Tl ye çıkınca ucuzlatıldı.Acaba YTL den TL ye geçişte birşeyler mi? keşfettiler.Yoksa daha fazla mazlum ahı almamak için mi? ucuzlattılar.
sonbahar-kışa girmek üzereyiz.
bakalım ne zaman zamn gelecek....
yazn zaten kullanılmayan ürüne zam yapsan ne olur. doğalgaz kışın kullanılıyor. (genelde)
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri