Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: dvd için tavsiyeniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Philips DVP5900 ilk çıktığında çok pahalıydı şimdi baya hesaplı açmadığı medya yok netten bir araştırın derim ayrıca yazılımlada versıyon yukselte biliyorsun .ben kulanıyırum çok memnunum HDMİ cıkışıda var .tek geçerim

Özellikler
    HDMI, DivX, Mpeg4, SACD, MP3-CD, WMA-CD, Picture CD, Dolby Digital, DTS, Dolby Prologic II, Progressive Scan, Video Üst Örnekleme Rakipsiz video performansy Dijital yüksek netlikte görüntü ve dijital ses için HDMI çıkışı 1080i satıra kadar gelişmiş çözünürlük için Video Geliştirme Yüksek çözünürlüklü fotoğrafları (JPEG) gerçek çözünürlük değerinde görüntüler Film deneyiminizi zenginleştirin Progressive Scan ile titreşimsiz ve düzgün görüntüler
    192kHz/24-bit ses
    DAC yüksek kalitede ses sağlar
    Her şeyi çalar Filmler: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX 3.11/4.x/5.x/6.x, MPEG4 Müzik: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW ve Windows Media™ Audio Fotoğraflar: Resim CD si (JPEG)
    Resim/Ekran D/A dönüştürücüsü : 10 bit, 54 MHz
    Görüntü geliştirme : Progressive Scan, Video geliştirme, Video üst örnekleme Ses D/A dönüştürücüsü : 192kHz/24 bit Sinyal gürültü oranı : 108 dB Bozulma ve Gürültü (1kHz) : 80 dB Crosstalk (1kHz) : 100 dB Dinamik Aralık (1kHz) : 94 dB Ses Sistemi : Dolby Dijital, MPEG2, Stereo Ses
    Geliştirme : Gece Ayarı Video tekrar oynatma Disk Çalma Ortamı : CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD-RW (Video modu), DVD-R, DVD-Video, DivX, WMA, DVD+R/+RW
    Sıkıştırma formatları : MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD, Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x
    Tekrar çalma Disk Çalma Ortamı : CD, MP3-CD, WMA, CD-R/RW
    Sıkıştırma formatı : Dolby Dijital, MP3, PCM
    Windows Media (TM) Audio MP3 bit hızları : 32 - 256 kbps Resim tekrar oynatma Disk Çalma Ortamı : Picture CD
    Resim sıkıştırma formatı : JPEG Görüntü geliştirme : Döndürme, Zoom, Yüksek Çözünürlük Bağlanabilirlik Diğer başlantılar : HDMI çıkış Ses Çıkışı - Analog : Stereo (Kırmızı/Beyaz cinch) Ses Çıkışı - Dijital : Koaksiyel (cinch) Video Çıkış - Analog : Komponent RGB (SKART), Kompozit CVBS (SCART üzerinde), Komponent Y Pb Pr (cinch), Kompozit CVBS (sarı cinch) Kolaylıklar Ekranda Gösterim dilleri : Danca, Flemenkçe, ingilizce, Fransızca, Almanca, italyanca, Norveççe, Portekizce, ispanyolca, isveççe, Türkçe, Lehçe, Rusça Güç Güç kaynağı : 100-240VAC, 50/60Hz Bekleme durumunda güç tüketimi : < 3W Aksesuarlar Piller Kablolar : Yok Uzaktan kumanda : 3141 017 90221 Kullanım Kılavuzu : Danca, Felemenkçe, ingilizce, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, italyanca, Norveççe, Portekizce, ispanyolca, isveççe, Türkçe, Lehçe, Rusça Piller dahil : 2x Uzun Ömürlü AA Pil Boyutlar Ambalaj derinliği : 411 mm Ambalaj yüksekliği : 85 mm Ambalaj genişliği : 562 mm Ambalajla birlikte Ağırlık : 3,5 kg
    senin makina iyi imiş ustacım ama 200 ytl nin üzerinde.
    70-140 arası bişey bakıyorum...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede phılıps derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de philips

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değişiklik olsun ben tirimax 8800 deyim 6 aydır kullanıyorum DviX 5.1 e kadar destekliyor.(Bir çok bilgisayar bile SS2 de yapılan kayıtları codec yüklemeden desteklemediği halde Trimax direkt olarak destekledi)Usb ve Kart girişi mevcut Şu ana kadar şikayetim olmadı. Fiyat olarakta sanırım bayağı uygun aradığın fiyat aralığından bile daha hesaplı olması lazım.Tabi dolar artışından etkilenmedi ise

Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değişiklik olsun ben tirimax 8800 deyim 6 aydır kullanıyorum DviX 5.1 e kadar destekliyor.(Bir çok bilgisayar bile SS2 de yapılan kayıtları codec yüklemeden desteklemediği halde Trimax direkt olarak destekledi)Usb ve Kart girişi mevcut Şu ana kadar şikayetim olmadı. Fiyat olarakta sanırım bayağı uygun aradığın fiyat aralığından bile daha hesaplı olması lazım.Tabi dolar artışından etkilenmedi ise

Kolay gelsin...
    internetten baktım biraz....bikaç kişi alt yazı sorunu olduğunu söylemiş...
    ama dediğin gibi fiyatı oldukça uygun..." biri 55 ytl" yazmış...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alt yazı sorunu yazılım yükleyince düzeliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alt yazı sorunu yazılım yükleyince düzeliyor
    yazılımı kolayca bulabilirmiyiz?
    ve kendimiz yükleyebilirmiyiz?
    uydu gibimi yani?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı kolayca bulabilirmiyiz?
    ve kendimiz yükleyebilirmiyiz?
    uydu gibimi yani?
    Biraz gec oldu ama kolayca yükleniyor.Yazılımda mevcut.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

leadher al.hem sony veritabanına sahip,hemde dvx...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    linki incemeni öneririm.
    tavsiyem ise: LG DV392H 1080P
    Konu yargıç_1 tarafından (29-01-2009 Saat 09:47 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri