Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Lig tv ve Fenerbahçe Birbirine Girdi...!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lig tv ve Fenerbahçe Birbirine Girdi...!

Fenerbahçe yönetimi, Tuncay Şanlı'nın görüntüleri için Lig TV'yi suçladı. Yanıt canlı yayında çok sert geldi.

Özaydınlı, "Fakir-fukara edebiyatı yapılıyor" diyerek Galatasaray'a göndermede bulundu. Asbaşkan, Tuncay Şanlı'nın PFDK'ya yollanmasında sorumlu gördüğü Lig TV'yi suçlayınca, yanıt çok sert geldi Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı Galatasaray, Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluş Lig Tv'yi hedef alan zehir zemberek açıklamalar yaptı.
    Özaydınlı, mali kriz yaşayan şampiyonluk yarışındaki ezeli rakiplerinin fakir-fukara edebiyatı yaptığını iddia ederek şunları söyledi:

'Vah vah zavallılar'

"Biz konuşmadıkça bazı şeyler ayyuka çıkmaya başladı. 3-4 aydır fakir-fukara edebiyatı aldı başını gidiyor. Türk halkının geleneğinden dolayı başta federasyon ve hakemler istemeyerek de olsa bu edebiyattan etkileniyor. Bazen ben bile etkileniyorum. 'Vah vah, zavallılar diyorum.' Hiçbir takım kendisini bu kadar küçük düşürmedi. Bu takımdan çok daha kötü durumda olan Anadolu kulüplerini kutluyoruz. Onlar hiçbir zaman çıkıp fakir-fukara edebiyatı yapmadılar, mazlumu oynamadılar. Federasyondan ve hakemlerden başka şeyler beklemediler" dedi.
    Murat Özaydınlı, Tuncay Şanlı'nın, Galatasaray maçından sonra taraftarlara yaptırdığı, "Bir baba hindi" tezahüratının görüntülerini ekrana getiren yayıncı kuruluş Lig TV'ye de yüklendi. Sarı-lacivertli yönetici şöyle devam etti:
    "Yayıncı kuruluş maçtan 1.5 saat sonra bir oyuncumuzun seyircisiyle bütünleşmesini ekrana getirdi ve bu oyuncumuz ceza kuruluna sevk edildi. Biz ne tezahüratlar biliyoruz. 90 dakika sayın başkanımıza küfürler edildi. O zaman yayıncı kuruluş neredeydi? O zaman yayın odasında sesler kısılıyordu. Neden o zaman federasyon bunlara karşı harekete geçmiyordu. Bunun altında Fenerbahçe'ye karşı duruş görüyoruz. Yine bir takımın yetkilisi (Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun) Erciyes maçından sonra rakibin aşırı motive olarak sahaya çıktığını söyledi. Federasyonu göreve çağırıyorum. Bu sözleri hemen incelesinler. Denizlispor iyi oynayıp, kendi kalesine gol attı. Şimdi biz de bunun altında bir şey mi arayalım? " diye konuştu.

Büyüka'dan yanıt

Murat Özaydınlı'nın bu açıklamaları Lig TV Yayından Sorumlu Genel Müdürü Şansal Büyüka'yı çileden çıkardı.
    Maraton programının canlı yayını sırasında yanıt veren Büyüka, sadece işlerini yaptıklarını belirtti, "Elimizde ne görüntü varsa veriyoruz. Sayın Başkan Aziz Yıldırım'a edilen küfürleri, bütün Türkiye'ye dinletelim mi! Buna bizim terbiyemiz izin vermez. Başkaları görüntülerden ceza alınca, sevinmesini biliyorlar. Biz Sayın Özaydınlı'yı sadece işi düştüğü zaman değil her zaman ekrana bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet dün akşam programı seyrettim şansal büyükaya çok sinirlendi bu olaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne diyelim bu yazılanlara bir galatasaray aşıgı olan alisamiyen in bir sözü ile karşılık vereyim

İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak.
    fenerbahçeyi(?) yenmek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gs yi kuran kimler biliyormusunuz FRANSIZLAR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri