Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diğer Adsl Firmaları

9 2.00%
Sayfa 2/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım doğru söylemişsin katılmamak mümkün değil. Özellikle bizlerden kurulum ücretide aldılar. ama verdikleri hizmet hem pahalı hemde iyi bir hizmet verdikleri söylenemez. Ayrıca aldıkları gereksiz ve haksız vergilerde cabası.
    hangi vergiler

vergiyi telekom almıyor ki devlet alıyor

cep telefonundan da alınıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta Türkiyede yaşıyoruz o bile bize çok ya iran gibi bir devlete sahib olsaydık ne yapardık bu bile bize çok =))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanıyorum ama hiç memnun değilim hem fiyatlar yüksek hemde hızı yavaş. Telefon aboneliği olmadan da internete bağlanmamız gerekir. Ama elin arabı durmadan bindiriyor bize bizim mahkemelerimiz bile sabit ücret konusunda haklı buluyor adamları. Sadece sabit ücretten bile dünyayı götürüyor adamlar ama karşılığında ne veriyorlar. SIFIR.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk Telekom un beyenmiyenler olabilir saygım var.

Ama alt yapı olarak oldukca yaygın ve yapılan alt yapılarla dahada artmaktadır.

gecen sene sonundan beri Türk telekomun alt yapısı artırılmaya calısılmaktadır.

Her ne kadar şuan için 32 mbps yada 64mbps internet alıcak olan sayısının düşük oldugunu ve iptv alıcak olan sayısı da az oldugunu biliyorum.

Bakalım ileride görücez.Rakiplerinden bir şey olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biri.com.tr aldım kasımdan beri kullanıyorum bir kez kesinti oldu. müşteri hizmetleri 10 dk içerisinde konuyu çözdü. ayrıca hızlı bir şekilde konuyu değerlendirip sonuçlandırıyorlar. genel hız sorunu arabicom a bağlı olduğu için istediğiniz şirketten alın farketmez. bodrum'un karşısındaki adada 16 dan bağlantı mevcutken ( istanköy adası ) bizim hala 1 e talim etmemiz daha çoook sürer...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende mecburen ttnet kullanıyorum. adsl nin ilk çıktığı yıllarda almıştım ve halaa kullanıyorum. diğerlerini kullanmadığım için aradaki farkı bilmiyorum. evet arasıra kesintiler yavaşlamalar oluyor ama sanırım diğerlerinde de aynı sorunlar ara sırada olsa yaşanıyordur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne şamın şekeri ne arabın yüzü arkadaşlar gidecekse bu para türk firmalarına gitsin seçim sizlerin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı irfan kurtaran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne şamın şekeri ne arabın yüzü arkadaşlar gidecekse bu para türk firmalarına gitsin seçim sizlerin..
    türk firmaları derken varmı böyle firma kendi altyapısıyla her kesime hitap eden olsa zaten bakacaz ayrıca telekom yılda 5 milyar kazanıyorsa zaten bunun 3.5 milyarı devletin adamların kazancı %30 en fazla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tt net kullanıyorum ama bende çok memnun değilim mecburen devam diyorum alt yapı tt nette çünkü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanmaya devam ediyorum

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri