Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diğer Adsl Firmaları

9 2.00%
Sayfa 3/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende TTnet kullanıyorum bazan kesintiler oluyor hızda düşüyor fakat ilk abonelerdenim önceleri alternatif yoktu şimdi çoğaldı arkadaşların yorumlarını okuyuyorum genelde TTnet kullanıldığını anlıyorum.İlerde iyi olanaklar sağlayan firmalar olursa neden olmasın bide iyi olanı tercih ederiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bente ttnet kulanıyorum ama menmun değilim sık sık kesilmeler ve internetin hızı düşüyor ben internetin faturasını bir geciktirsem hemen ceca uygulanıyor internet kesildiği zaman bunu niye dikkate almıyorlar internet kesik kesildiği zaman kendilerine ceza uygulasınlar biz müşterimize internet veremedik diye gercek bu böyle olması lazım ama burası türkiye malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tukıyede alt yapı turk telokomundur ttnet turk telekomun ıstırakı bır fırmadır..ve turkıyede suan bundna kalıtelısı yoktur..yaklasık 6 mılyon abonesı var 24 saat destek veren cagrı merkezı ayrıca bu cagrı merkezı dıger cagrı merkezlerı gıbı degılıdr..abonenın alt yapı bılgısıne sahıptır..yukarıda okudum mıllet hıcte memnun degıl..yaklasık 3 senedır bende ttnet abonesıyım..bırkere bıle bı sorun yasamadım..
    cunku konuyu bılıyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanıyorum şuanda her hangibi sorunum yok sadece pahalı olması dışında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ttnet kullanıyorum hiç memlundegilim başında kablosuz modem verdiler devamlı poroblem yaşadım müşteri hizmetlerini aradım modemdendir aldıgın yere söyle dediler orayasöledik ilgilenmediler ayrıcayeni kablolu modem aldım kampanyadanda yararlanmadık 29 devamlı ödüyoruz bunun yanındadakullanmadıgımız telefon parası geliyor devamlı 15 tl tahutum bitince sabit hatmecburiyeti olmayan adsl ye gececegim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar bende ttnet kullanıyorum bazen memnunum bazen değil, ama kimse Tellcom dan bahsetmemiş ben tellcoma geçeceğim bizim bölgeye fiber kablo çektikleri zaman ttnet altyapısını kullanmayan tek firma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizin tavsiyeleriniz nedir tt.nette sağolsun kullanıyoruz ama bol bol hattan düşüyoruz veya yavaş görüntü problemi dersen zaten mevcut varmı daha iyisi tavsiyelere açıkyız tabi uzun vadeli olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alt yapısı tamamlanmış %80 personeli ya emekli edilmiş veya baska resmi dairelere aktarılmış olarak ozellestirilen ve daha kaliteli hizmeti daha ucuza sunacagı soylenen bir sirketin şu an bize sundugu hizmet ortada. takdir sizlerin.bu kadar pahalı ve eski aboneyi cezalandıran bir sirket afrikada bile bulamazsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biri.com.tr

biri.com.tr.kolanıyorum çok memunum iki sene mecburi sözleşme kuşulu yok artı kablusuz mudem hediye üç aya 14 tl nurmalıde 27.5 tl "dır ev tel kunuşmak yüzde 40 daha ücüz oluyur yane harika bişi nezeman terk etsen geriye dünük bir ücretı yok herkese tavsiye ederim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla en kısa zamanda telkoma geçmeyi düşünüyorum ,telkomun sitelere ozel kampanyası varmış ,hem kablo net üzerinden hemde aynı fiyata daha fazla hıza sahip oluyorsun ,telkom kulan varsa sitelere özel kampanyadan fikirlerini paylaşırsa memnun oluruz

Sayfa 3/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri