tt net kullanıyorum hiç memnun değilim mecburen devam diyorum 2 yıllık taahhüdüm sona erdikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum. özellikle sabit telefon mecburiyeti olmayan bir adsl kullanmak istiyorum
Teşekkur: 0
TT Net(Türk Telekom)
Smile ADSL(Dogan Grup)
Biri ADSL (Koç Grup)
TurkNet Adsl
Super ADSL(Super Online)
Diğer Adsl Firmaları
tt net kullanıyorum hiç memnun değilim mecburen devam diyorum 2 yıllık taahhüdüm sona erdikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum. özellikle sabit telefon mecburiyeti olmayan bir adsl kullanmak istiyorum
:smiles24:
TT Net(Türk Telekom) kullanıyorum.
diğerlerini kullanmadığım için değerlendirme yapamam.
benim 2 oğlumda bilgisayar işiyle uğraşıyor daha iyisi olsa öyle tahmin ediyorumki onu tercih ederlerdi. ekonomik imkan olarakta 49 ytl olanı tercih ediyorum. daha hızlısıda var beyenmeyenler onu kullanabilirler. hem hızlı hem ucuz olsun bende isterim ama imkanlar bunu elveriyor herhalde.
saygılar.
Bende 4 yıldır ttnet kullanıyordum ama sene sonunda Türknet'e geçtim bir sorun yok üstelik sınırsız 44 tl kesinti yok ama ttnet alt yapısını kullandığından firma değiştirdim diye bazen kasıtlı bozduklarını yada yavaşlattıklarını düşünüyorum.
Henüz ttnet ile tam rekabet başlamış değil.
biri.com.tr.kolanıyorum çok memunum iki sene mecburi sözleşme kuşulu yok artı kablusuz mudem hediye üç aya 14 tl nurmalıde 27.5 tl "dır ev tel kunuşmak yüzde 40 daha ücüz oluyur yane harika bişi nezeman terk etsen geriye dünük bir ücretı yok herkese tavsiye ederim saygılar![]()
![]()
aslında tüm net servisleri benim bildigim kadarı ile ttnet altında servis hizmeti alıyor bukadar turkıyede internet kullanıcıları varkı anlamadıgım olay neden sabit bir ucret var zaten kullanıyoruz sabıt ucret olsun fakat sınırsız kullanalar ıcın 49 lıra cok degılmı sınırlıda 29 yenı ttnet e basvuranlar da 15 oduyor aslında turkıyede olmaması gereken seyler ben ttnetımı bu olay yuzunden kestırdım 49 lira dustugunde ınanıyorum kı ttnet musterısı dahada artıcak ve su kırızden dolayıda kımse ekstra masrafa da gırmek ıstemez umarım ttnetde sabıt ucretlerını ındırır saygılarla :45:
Bende TTnet kullanıyorum bazan kesintiler oluyor hızda düşüyor fakat ilk abonelerdenim önceleri alternatif yoktu şimdi çoğaldı arkadaşların yorumlarını okuyuyorum genelde TTnet kullanıldığını anlıyorum.İlerde iyi olanaklar sağlayan firmalar olursa neden olmasın bide iyi olanı tercih ederiz.
bente ttnet kulanıyorum ama menmun değilim sık sık kesilmeler ve internetin hızı düşüyor ben internetin faturasını bir geciktirsem hemen ceca uygulanıyor internet kesildiği zaman bunu niye dikkate almıyorlar internet kesik kesildiği zaman kendilerine ceza uygulasınlar biz müşterimize internet veremedik diye gercek bu böyle olması lazım ama burası türkiye malesef
tukıyede alt yapı turk telokomundur ttnet turk telekomun ıstırakı bır fırmadır..ve turkıyede suan bundna kalıtelısı yoktur..yaklasık 6 mılyon abonesı var 24 saat destek veren cagrı merkezı ayrıca bu cagrı merkezı dıger cagrı merkezlerı gıbı degılıdr..abonenın alt yapı bılgısıne sahıptır..yukarıda okudum mıllet hıcte memnun degıl..yaklasık 3 senedır bende ttnet abonesıyım..bırkere bıle bı sorun yasamadım..
cunku konuyu bılıyorum....
ttnet kullanıyorum şuanda her hangibi sorunum yok sadece pahalı olması dışında
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri