kesimlikle ttnet diyorum...:45:
TT Net(Türk Telekom)
Smile ADSL(Dogan Grup)
Biri ADSL (Koç Grup)
TurkNet Adsl
Super ADSL(Super Online)
Diğer Adsl Firmaları
kesimlikle ttnet diyorum...:45:
ttnet sınırsız kullanıyorum ama memnun değilim diğer oparatörlerinde daha iyi olduğunu düşünmüyorum
gsm oparatörleri 3G ihaleseinden sonra daha hızlı ve ucuz internet erişimi sağlayacağı haberleri çıkmıştı bu konuda bilgisi olan varmı benim okuduğum haberde turkcell mayıs ayında bu hizmeti vermeye başlayacaktı ama bu konuda detaylı hiçbir haber çıkmadı yoksa bu bir balonmu???
ttnet kullanıyorum digerlerini hiç tanımadıgım için hiç düşünmedim ama ii olanı kullanmak en mantıklısı tabiki
Arkadaşlar bende ttnet abonesiyim ve memnunum.Diğer internet servislerine geçerken dikkat edilmesi gereken bir husus var.İnternet ücreti ayrı telefon ücreti ayrı buna dikkat edin.Aylık bir fiat belirtiyorlar ve geri kalanını telefona yüklüyorlar.Daha önceleri bu tür bir hizmet aldığım için biliyor ve sizleri aydınlatma ihtiyacı duyuyorum.Saygılar
Dogrudur.
Özelleştikten sonra gözlemledigim kadarıyla eskiye oranla inanılmaz artış var.
Bir sene gecmeden degişim için bişi demek dogru olmaz.
Uyum süreci var.
Ayrıca personelle pahalı olmasını çözemedim.
Kendi alt yapısını oluşturmıyan şirketlerden birşey olmaz.
Arkadaşım doğru söylemişsin katılmamak mümkün değil. Özellikle bizlerden kurulum ücretide aldılar. ama verdikleri hizmet hem pahalı hemde iyi bir hizmet verdikleri söylenemez. Ayrıca aldıkları gereksiz ve haksız vergilerde cabası.
Eski kullanıcılar haksız uygulama tüketici haklarına başvurulsa kazanılır diye düşünüyorum. Çünkü ttnet daha öncede böyle haksız bir kampanya başlattığında ters tepmişti. Tüketiciler ttnetin bu haksız kazancına karşı yasal yollara başvursalar fayda sağlar kanatindeyim. Bu konuda fikri ve tecrübesi olan arkadaşların yorumu nedir?
süper online kullanıyorum ama arkadaşlar cok sıkıntılı kesinti falan yok ancak fatura ödemesi sıkıntılı sarıkanarya_41 arkadaşımızın dediği gibi önceden haber vermiyorla fatura bilgilerini
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri