Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diğer Adsl Firmaları

9 2.00%
Sayfa 4/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesimlikle ttnet diyorum...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 gsm 3G

ttnet sınırsız kullanıyorum ama memnun değilim diğer oparatörlerinde daha iyi olduğunu düşünmüyorum
    gsm oparatörleri 3G ihaleseinden sonra daha hızlı ve ucuz internet erişimi sağlayacağı haberleri çıkmıştı bu konuda bilgisi olan varmı benim okuduğum haberde turkcell mayıs ayında bu hizmeti vermeye başlayacaktı ama bu konuda detaylı hiçbir haber çıkmadı yoksa bu bir balonmu???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanıyorum digerlerini hiç tanımadıgım için hiç düşünmedim ama ii olanı kullanmak en mantıklısı tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende ttnet abonesiyim ve memnunum.Diğer internet servislerine geçerken dikkat edilmesi gereken bir husus var.İnternet ücreti ayrı telefon ücreti ayrı buna dikkat edin.Aylık bir fiat belirtiyorlar ve geri kalanını telefona yüklüyorlar.Daha önceleri bu tür bir hizmet aldığım için biliyor ve sizleri aydınlatma ihtiyacı duyuyorum.Saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hansson Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alt yapısı tamamlanmış %80 personeli ya emekli edilmiş veya baska resmi dairelere aktarılmış olarak ozellestirilen ve daha kaliteli hizmeti daha ucuza sunacagı soylenen bir sirketin şu an bize sundugu hizmet ortada. takdir sizlerin.bu kadar pahalı ve eski aboneyi cezalandıran bir sirket afrikada bile bulamazsınız.
    Dogrudur.

Özelleştikten sonra gözlemledigim kadarıyla eskiye oranla inanılmaz artış var.

Bir sene gecmeden degişim için bişi demek dogru olmaz.

Uyum süreci var.

Ayrıca personelle pahalı olmasını çözemedim.

Kendi alt yapısını oluşturmıyan şirketlerden birşey olmaz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı kemal2005 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ttnet adsl kullanıyorum ama hiç memnun değilim.hızı çok değişken.bir video sürekli kesintilere uğruyor.müzik dinlerken de aynı sorun başımızda.4 gb kotayı düşürsünler 2 gb ta ama hızı 1mgb/sn den 2mgbit/sn yapsınlar.Reklamlarda düşük fiat gösterip insanları kandırmasınlar.İndirimli fiatların ne kadar süre olduğunu,ne zaman kazık tarifeysase geçeceklerini açıkça söylesinler.Benim gibi eski aboneleri iki kat para ödeterek cezalandırmasınlar.İnsanların dünyada en pahalı internetin TÜRKIYEDE olduğunun ve ADSL için sabit telefon ücreti ödemenin şart koşulduğu bir ortamda TTnet veya t.telekomun ne kadar tercih edileceği şüphelidir.TürkTelekomun yapması gereken; 1.Hızı artırmak.2.Fiatları düşürmek.3.Sabit telefon hattı mecburiyetini ve ücretini kaldırmaktır.Bu konuyu benimle paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
    Arkadaşım doğru söylemişsin katılmamak mümkün değil. Özellikle bizlerden kurulum ücretide aldılar. ama verdikleri hizmet hem pahalı hemde iyi bir hizmet verdikleri söylenemez. Ayrıca aldıkları gereksiz ve haksız vergilerde cabası.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SENNE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tt net kullanıyorum hiç memnun değilim mecburen devam diyorum 2 yıllık taahhüdüm sona erdikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum. özellikle sabit telefon mecburiyeti olmayan bir adsl kullanmak istiyorum
    neden memnun değilsin?
    selametle...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eski kullanıcılar haksız uygulama tüketici haklarına başvurulsa kazanılır diye düşünüyorum. Çünkü ttnet daha öncede böyle haksız bir kampanya başlattığında ters tepmişti. Tüketiciler ttnetin bu haksız kazancına karşı yasal yollara başvursalar fayda sağlar kanatindeyim. Bu konuda fikri ve tecrübesi olan arkadaşların yorumu nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper online kullanıyorum ama arkadaşlar cok sıkıntılı kesinti falan yok ancak fatura ödemesi sıkıntılı sarıkanarya_41 arkadaşımızın dediği gibi önceden haber vermiyorla fatura bilgilerini

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @DrAgOn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    süper online kullanıyorum ama arkadaşlar cok sıkıntılı kesinti falan yok ancak fatura ödemesi sıkıntılı sarıkanarya_41 arkadaşımızın dediği gibi önceden haber vermiyorla fatura bilgilerini
    mevzuyu bilmiyorum ama faturalar eposta olarak gönderilmeye başlandı ondan dolayı olabilir.

Sayfa 4/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri