Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diğer Adsl Firmaları

9 2.00%
Sayfa 4/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ttnet kullanıyorum hiç memlundegilim başında kablosuz modem verdiler devamlı poroblem yaşadım müşteri hizmetlerini aradım modemdendir aldıgın yere söyle dediler orayasöledik ilgilenmediler ayrıcayeni kablolu modem aldım kampanyadanda yararlanmadık 29 devamlı ödüyoruz bunun yanındadakullanmadıgımız telefon parası geliyor devamlı 15 tl tahutum bitince sabit hatmecburiyeti olmayan adsl ye gececegim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar bende ttnet kullanıyorum bazen memnunum bazen değil, ama kimse Tellcom dan bahsetmemiş ben tellcoma geçeceğim bizim bölgeye fiber kablo çektikleri zaman ttnet altyapısını kullanmayan tek firma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizin tavsiyeleriniz nedir tt.nette sağolsun kullanıyoruz ama bol bol hattan düşüyoruz veya yavaş görüntü problemi dersen zaten mevcut varmı daha iyisi tavsiyelere açıkyız tabi uzun vadeli olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alt yapısı tamamlanmış %80 personeli ya emekli edilmiş veya baska resmi dairelere aktarılmış olarak ozellestirilen ve daha kaliteli hizmeti daha ucuza sunacagı soylenen bir sirketin şu an bize sundugu hizmet ortada. takdir sizlerin.bu kadar pahalı ve eski aboneyi cezalandıran bir sirket afrikada bile bulamazsınız.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hansson Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alt yapısı tamamlanmış %80 personeli ya emekli edilmiş veya baska resmi dairelere aktarılmış olarak ozellestirilen ve daha kaliteli hizmeti daha ucuza sunacagı soylenen bir sirketin şu an bize sundugu hizmet ortada. takdir sizlerin.bu kadar pahalı ve eski aboneyi cezalandıran bir sirket afrikada bile bulamazsınız.
    Dogrudur.

Özelleştikten sonra gözlemledigim kadarıyla eskiye oranla inanılmaz artış var.

Bir sene gecmeden degişim için bişi demek dogru olmaz.

Uyum süreci var.

Ayrıca personelle pahalı olmasını çözemedim.

Kendi alt yapısını oluşturmıyan şirketlerden birşey olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla en kısa zamanda telkoma geçmeyi düşünüyorum ,telkomun sitelere ozel kampanyası varmış ,hem kablo net üzerinden hemde aynı fiyata daha fazla hıza sahip oluyorsun ,telkom kulan varsa sitelere özel kampanyadan fikirlerini paylaşırsa memnun oluruz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesimlikle ttnet diyorum...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 gsm 3G

ttnet sınırsız kullanıyorum ama memnun değilim diğer oparatörlerinde daha iyi olduğunu düşünmüyorum
    gsm oparatörleri 3G ihaleseinden sonra daha hızlı ve ucuz internet erişimi sağlayacağı haberleri çıkmıştı bu konuda bilgisi olan varmı benim okuduğum haberde turkcell mayıs ayında bu hizmeti vermeye başlayacaktı ama bu konuda detaylı hiçbir haber çıkmadı yoksa bu bir balonmu???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanıyorum digerlerini hiç tanımadıgım için hiç düşünmedim ama ii olanı kullanmak en mantıklısı tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende ttnet abonesiyim ve memnunum.Diğer internet servislerine geçerken dikkat edilmesi gereken bir husus var.İnternet ücreti ayrı telefon ücreti ayrı buna dikkat edin.Aylık bir fiat belirtiyorlar ve geri kalanını telefona yüklüyorlar.Daha önceleri bu tür bir hizmet aldığım için biliyor ve sizleri aydınlatma ihtiyacı duyuyorum.Saygılar

Sayfa 4/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri