TT Net(Türk Telekom)
Smile ADSL(Dogan Grup)
Biri ADSL (Koç Grup)
TurkNet Adsl
Super ADSL(Super Online)
Diğer Adsl Firmaları
bense ttnet kullanıyorum hangisi olursa olsun sonuçta alt yapı ttnetindir
ben ttnet kullanıyorum ama memnun değlim kota sınırsı z ama yavaş ve kazık çok pahalı zaten telekomdanda bu beklenir kerizleri yol politikikası... nasılsa teğet geçer
türk firmaları derken varmı böyle firma kendi altyapısıyla her kesime hitap eden olsa zaten bakacaz ayrıca telekom yılda 5 milyar kazanıyorsa zaten bunun 3.5 milyarı devletin adamların kazancı %30 en fazla
ayrıca ben 2 aydır smile kullanıyorum yeni kampanyadan 1 yıl sınırlı fiyatına sınırsız internet kalan 4 ay normal fiyat 16 ay sözleşme vardı ilk 2 fatura 57.03 geldi ödedim şimdilik sorun yok
doğan gurubunu kullanıyorum sözleşmem yakında bitecek o zaman değiştirmeyi düşünüyorum
TTnet kullanıyorum ama ttnetin hibir kampanyasından faydalanamıyorum herhalde yok olsa haberimiz olur herhalde neyse ttnet rekabet yapmazsa kampanya düzemez tabiki nasıl olsa bütün dizginler ttnetin elinde neden rekabet yapsın değilmi hadi bizlere hayırlısı.![]()
ttnet i kullanıyorum ama smile adsl e geçmeyi düşünüyorum,smile adsl i tercih ediyolar ttnet e göre daha hızlı imiş(ttnette 1mb=4gb,smile adsl de ise 2mb=4 gb ) öyle diyorlar.
Arkadaşlar geçen ay internet aboneliğimi başlattım. Ve öncesinde biraz araştırdım. Türktelekom başkta olmak üzere, smile, super adsl ve biri'ni inceledim. İçlerinde en cazip olanı kesinlikle BİRİ çıktı. Neden biri'ni seçtim. Seçim yapmam da 2 sebep etken rol oynadı.
1. Diğerleri gibi 24 aylık taahhütname istemiyor. Super ADSL örneğin; taahhütname süresi dolmadan eğer kapattırmak isterseniz size yaklaşık 200 TL civarında, tam hatırlamıyorum bir fatura çıkartıyorlar.Biri ADSL ise kapattırmak istediğinizde Modemi iade etmenizi istiyor. Eğer iade etmeyecekseniz 50 YTL ödemeniz gerekiyor ki şahsen ben kapattırsam bile bu modemin parasını verir yine de iade etmem.
Başvuru aşamasına gelecek olursak Biri ADSL'e İnternet sitesi üzerinden müracat ettim. Bir sonraki gün Arçelik yetkili servisi modemimi teslim etti ve bağlantım açılmıştı. Müracattan 24 saat sonra aktif hale gelmesi beni şaşırttı. Bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim.
2. sebep olarak Airties Wireless VOIP Modem veriyor. Modem çok şık. Ve kullanışlı. Şu an'a kadar herhangi bir sorun yaşamadım. VOIP özelliği ile diğer şehirlerdeki arkadaşlarım yada akrabalarımla VOIP ayarlarını yaparak ücretsiz telefon görüşmesi yapabiliyorum.
Benim için en önemlisi müşteri hizmetleridir, ki türk telekomun modemi kapatıp açtırmaktan başka birşey bilmeyen müşteri temsilcilerinden bıkmışımdır her zaman. Biri ADSL'deki arkadaşlar çok yapıcı ve samimiler. Gerçekten müşteri olduğunuzu hissediyorsunuz. Soğuk, ruh gb konuşan emir vaki işlem yaptıranlar birde bu arkadaşlardan ders alsınlar dedirtcek kadar ince, sıcak ve bilgili kişiler. Benim tercihim saydığım tüm bu sebeplerden dolayı Biri ADSL oldu.
Not: "Benim kota ile işim olmaz, aylık trafiğim zaten 1 GB bile tutmaz" diyenler için kabloNet'i tavsiye ederim. Aylık 16 YTL. İlk 3 ay 1 YTL.
Biri ADSL'in modemini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 6271&ci=3&dil=tr
Ciddi bir adsl firması bulayım bağımsız çalışan ttnette bir saat durmam ayrılırım.hem telefon hemde adsl ödemekten kurtulurum diye düşünüyorum.Adsl lerde telefon mecburiyeti kalkacak denildi ancak gelişen birşey yok sonuç olarak soyulmaya devam ediyoruz.Millet olarak firmalarla mücadele alışkanlığımız yok hep beraber mesela ttnetten kullanmaktan vaz geçsek yani protosto etsek herhalde onlarda milletin sesine kulak verirler.Biz bunu yapmayınca bu konuda duyarlı olmayınca onlarda bu milleti soymaya devam ediyorlar.Hangisi olursa olsun farketmez sonuçda hepisi soyuyor.Bu milleti enayi yerine koyuyorlar.İnşallah birgün aklımızı başımıza alırızda sorumlu ve duyarlı bir toplum oluruzda adam yerine konuluruz.Çünkü dünyanın diğer ülkelerinde insanlar haklarını böyle elde ediyorler veya arıyorlar.Herkese saygı ve sevgilerimle
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri