Super ADSL bir TURKCELL kuruluşu olan TELLCOM'undur.
SuperADLS yanına Superonline yazılmış ankette.
Bilmeyenler varsa diye bir dipnot olarak belirtmek istedim.
TT Net(Türk Telekom)
Smile ADSL(Dogan Grup)
Biri ADSL (Koç Grup)
TurkNet Adsl
Super ADSL(Super Online)
Diğer Adsl Firmaları
Super ADSL bir TURKCELL kuruluşu olan TELLCOM'undur.
SuperADLS yanına Superonline yazılmış ankette.
Bilmeyenler varsa diye bir dipnot olarak belirtmek istedim.
Kardeşim iyi güzel söylüyorsun da bu ülke de başka telekom alt yapısı mı varda alternatif bir telefon şirketi kullanalım. Türkiye'de sana hizmeti veren İtalyan ise kusura bakma ama her türlü öpülmeye alışmak lazım. Telekom'u yabancılara peşkeş çekenler utansın. ADSL'inde adı ne olursa olsun sonuçta telekom alt yapısını kullanıyorlar.
Bazı arkadaşlar Smile adsl daha hızlı falan demişler. Kardeşim telekomdan port kiralayarak bize x adsl olarak satıyorlar. Sence onun daha hızlı olma şansı nedir? Telekomdan alıp bize satmak. Yani şirket ne olursa olsun kampanyaları da dahil yapabilecekleri telekomun onlara yaptığı indirim kadar. Ötesi değil. Ceplerinden verip de bize ucuz satacak bir firma var mı sence? Cebinden Koç mu verir Doğan mı?
sitedeki tüm arkadaşlara selamlar ttnet kullanıyorum 3 yıldır hiç sorun yaşamadım pahalı olması dışında
ttnet kullanmaktayım. Fiyat ve kotadan çok memnun olmasamda
sonuçta hepimizin cebinden cıkıyor alt yapısı bir olduktan sonra bize böyle yorum yapmak kalıyor bende tt net kullanıyorum azda olsa bazen bende sorun yaşıyorum saygılar
ttnet adsl kullanıyorum ama hiç memnun değilim.hızı çok değişken.bir video sürekli kesintilere uğruyor.müzik dinlerken de aynı sorun başımızda.4 gb kotayı düşürsünler 2 gb ta ama hızı 1mgb/sn den 2mgbit/sn yapsınlar.Reklamlarda düşük fiat gösterip insanları kandırmasınlar.İndirimli fiatların ne kadar süre olduğunu,ne zaman kazık tarifeysase geçeceklerini açıkça söylesinler.Benim gibi eski aboneleri iki kat para ödeterek cezalandırmasınlar.İnsanların dünyada en pahalı internetin TÜRKIYEDE olduğunun ve ADSL için sabit telefon ücreti ödemenin şart koşulduğu bir ortamda TTnet veya t.telekomun ne kadar tercih edileceği şüphelidir.TürkTelekomun yapması gereken; 1.Hızı artırmak.2.Fiatları düşürmek.3.Sabit telefon hattı mecburiyetini ve ücretini kaldırmaktır.Bu konuyu benimle paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
mecburen ttnet kullanıyoruz, ve yine kullanmadığımız bir telefon hattımız var o na da kazık bir sömürge parası ödüyoruz . ne yapalım vatandaşsın satanlara söz söyleyemiyoruz......
TT Net(Türk Telekom)
şu ana kadar tt net 'türk telekom' kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok
değiştirmeyi düşünmüyorum daha sonra belki
bencede ttnet karar sizin slm
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri