Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diğer Adsl Firmaları

9 2.00%
Sayfa 6/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Super ADSL bir TURKCELL kuruluşu olan TELLCOM'undur.
    SuperADLS yanına Superonline yazılmış ankette.
    Bilmeyenler varsa diye bir dipnot olarak belirtmek istedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mumisigi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ciddi bir adsl firması bulayım bağımsız çalışan ttnette bir saat durmam ayrılırım.hem telefon hemde adsl ödemekten kurtulurum diye düşünüyorum.Adsl lerde telefon mecburiyeti kalkacak denildi ancak gelişen birşey yok sonuç olarak soyulmaya devam ediyoruz.Millet olarak firmalarla mücadele alışkanlığımız yok hep beraber mesela ttnetten kullanmaktan vaz geçsek yani protosto etsek herhalde onlarda milletin sesine kulak verirler.Biz bunu yapmayınca bu konuda duyarlı olmayınca onlarda bu milleti soymaya devam ediyorlar.Hangisi olursa olsun farketmez sonuçda hepisi soyuyor.Bu milleti enayi yerine koyuyorlar.İnşallah birgün aklımızı başımıza alırızda sorumlu ve duyarlı bir toplum oluruzda adam yerine konuluruz.Çünkü dünyanın diğer ülkelerinde insanlar haklarını böyle elde ediyorler veya arıyorlar.Herkese saygı ve sevgilerimle
    Kardeşim iyi güzel söylüyorsun da bu ülke de başka telekom alt yapısı mı varda alternatif bir telefon şirketi kullanalım. Türkiye'de sana hizmeti veren İtalyan ise kusura bakma ama her türlü öpülmeye alışmak lazım. Telekom'u yabancılara peşkeş çekenler utansın. ADSL'inde adı ne olursa olsun sonuçta telekom alt yapısını kullanıyorlar.
    Bazı arkadaşlar Smile adsl daha hızlı falan demişler. Kardeşim telekomdan port kiralayarak bize x adsl olarak satıyorlar. Sence onun daha hızlı olma şansı nedir? Telekomdan alıp bize satmak. Yani şirket ne olursa olsun kampanyaları da dahil yapabilecekleri telekomun onlara yaptığı indirim kadar. Ötesi değil. Ceplerinden verip de bize ucuz satacak bir firma var mı sence? Cebinden Koç mu verir Doğan mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sitedeki tüm arkadaşlara selamlar ttnet kullanıyorum 3 yıldır hiç sorun yaşamadım pahalı olması dışında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zoraki ttnet

ttnet kullanmaktayım. Fiyat ve kotadan çok memnun olmasamda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta hepimizin cebinden cıkıyor alt yapısı bir olduktan sonra bize böyle yorum yapmak kalıyor bende tt net kullanıyorum azda olsa bazen bende sorun yaşıyorum saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet adsl kullanıyorum ama hiç memnun değilim.hızı çok değişken.bir video sürekli kesintilere uğruyor.müzik dinlerken de aynı sorun başımızda.4 gb kotayı düşürsünler 2 gb ta ama hızı 1mgb/sn den 2mgbit/sn yapsınlar.Reklamlarda düşük fiat gösterip insanları kandırmasınlar.İndirimli fiatların ne kadar süre olduğunu,ne zaman kazık tarifeysase geçeceklerini açıkça söylesinler.Benim gibi eski aboneleri iki kat para ödeterek cezalandırmasınlar.İnsanların dünyada en pahalı internetin TÜRKIYEDE olduğunun ve ADSL için sabit telefon ücreti ödemenin şart koşulduğu bir ortamda TTnet veya t.telekomun ne kadar tercih edileceği şüphelidir.TürkTelekomun yapması gereken; 1.Hızı artırmak.2.Fiatları düşürmek.3.Sabit telefon hattı mecburiyetini ve ücretini kaldırmaktır.Bu konuyu benimle paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mecburen ttnet kullanıyoruz, ve yine kullanmadığımız bir telefon hattımız var o na da kazık bir sömürge parası ödüyoruz . ne yapalım vatandaşsın satanlara söz söyleyemiyoruz......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart anket

TT Net(Türk Telekom)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu ana kadar tt net 'türk telekom' kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok
    değiştirmeyi düşünmüyorum daha sonra belki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede ttnet karar sizin slm

Sayfa 6/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri