Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diğer Adsl Firmaları

9 2.00%
Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşların bazıları yazmış internet düşüyor filan diye

Her zaman internet servisi saglayıcısından kaynaklanmıyor bunun başka nedenleri de var.Örnek modem

Modemlerin bazıları ufak voltaj degişikliklerinden etkileniyormus bundan dolayı net düşüp tekrar geliyormus

Yapılan araştırmaları söylüyorum.

Telekomdan kaynaklanan şu olabilir.Santrale uzaklaştıkca kayıplar olusur bakır kabloda ve bu kayıplardan dolayı da yavaşlama olabiliyor.Eger bu aşırı derecede varsa türk telekom a başvuruda bulunun egerki şehir merkezinde iseniz mutlaka çözüme giderler

Artık yavaş yavaş alt yapı yenileniyor.üç büyük ilde (ist - anadolu , ist - avrupa ,ankara ve izmir) 4 il müdürlügünde hızla bir alt yapı yenileme calısmaları var.Santrale uzak yerlere "Fiber Optik" kablo adı verilen (camın içinden ışık gidiyor) kablodan cekilip sistemi kullanıcıları yakınlaştırıyorlar böylelikle kayıp inanılmaz düşüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet 49 tl ucuzlatmaları lazım .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turk telekom...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Ttnet Kullanıyorum Sözleşmemin Bitimine 5 Ay Kaldı Tavsiye Edebileceğiniz Hızlı Ucuz Bir Firma Varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ttnet kullanıyorum ama bende hiç memnun deyilim ama diyer arkadasların dedigi gibi başka sık yok mecburuz bende uyelıgım bıttıgı an iptal ettirip baska bir internetten alacagım özellikle hangi firma daha avantajlı olursa oraya gececegim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ttnet kullanıyorum ama memnun değilim şu an araştırıyorum ama nereye gitsek yine aynı gibi geliyor fikri olan paylaşırsa sevinirim hep kota hesabı yapmaktan bıktım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanıyorum.ancak yakında kampanyası olan adsl e geçeceğim.hatta sabit telefon mecburiyeti olmayan adsl olursa dahada iyi olacak vede telefonuda kapatacağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tt net kullanıyorum fakat süresi dolunca hangisi telefon hattı istemiyorsa ona geçmeyi düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanıyorum ama ödediğim kullanım ücretinin karşılığını alamadığımı düşünüyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ttnet veya smail

ARKDAŞLAR BEN NİĞDEDEN KATILIYORUM NE TTNET NEDE SMAİL NEDE DİGER FİRMALAR HEPSİ AYNI SONUÇTA TÜRK TELEKOMUN KAPISINDAN GEÇİYOR BIRAKIN 20: 30: 50: Yİ 10 TL BİLE OLSA FAZLA ÇÜNKÜ KALİTELİ HİZMET KOCAMAN Bİ 00000000000 SIFIR SAYGI SEVGİLER!... GÖN:HAKAN DOĞAN ALAY KASABASI NİĞDE TRABZON SPOR :46:

Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri