Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diğer Adsl Firmaları

9 2.00%
Sayfa 8/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ttnet veya smail

ARKDAŞLAR BEN NİĞDEDEN KATILIYORUM NE TTNET NEDE SMAİL NEDE DİGER FİRMALAR HEPSİ AYNI SONUÇTA TÜRK TELEKOMUN KAPISINDAN GEÇİYOR BIRAKIN 20: 30: 50: Yİ 10 TL BİLE OLSA FAZLA ÇÜNKÜ KALİTELİ HİZMET KOCAMAN Bİ 00000000000 SIFIR SAYGI SEVGİLER!... GÖN:HAKAN DOĞAN ALAY KASABASI NİĞDE TRABZON SPOR :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hangi adsl firması mı? Tabiiki hiçbiri!!!!!!!!

Mevcut sisteme göre ev telefon hattından bağlantısı yapılan adsl evlere şenlik bir uygulama..Ev telefonunuzu iptal etmek istediğinizde internetininizdende vazgeçmek zorundasınız..Neden ev telefon hattı ayrı adsl hattı ayrı değil?...adamlar bu işi okadar iyi yapıyorlar ki onlara her bakımdan bağlıyız..! NE SERDEN VAZGEÇEBİLİYORUZ NE YARDAN ....!!!!! Ha birde işin ilginç tarafı adsl'yi telefon hattından kullandığımız halde iki ayrı fatura ikisindede vergiler vergiler vergiler ......GÖTÜRÜN AĞALAR AFİYET OLSUN...!!!!! Bu yüzden anketinize saygım var ama BENCE ÖNCE TENKİT ........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:46: Arkadaşlar ben Alanya dayım burada kış aylarında çok fırtınalar olur çok telefon hatları kopuyor.TTnet ten bende memnun değilim Uydunet e geçmeyi düşünüyorum ne varki TTnet alırken insanı öyle bağlıyorlar ki 24 aylık aldım sözleşme bitmeden çıkamıyorum
    biter bitmez uydu net alıcam anladığım kadarıyle sadece uydu çanağından kullanıyorsun neyse şu eylül gelsin düşüneceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın yetkililer. Ankette anlayamadığım husus, en çok tıklananı, en çok kullanılan olarak mı yoksa geçmek istenilen olarak mı algılayacaksınız? Nasıl ayırt edilecek? Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cngzhn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın yetkililer. Ankette anlayamadığım husus, en çok tıklananı, en çok kullanılan olarak mı yoksa geçmek istenilen olarak mı algılayacaksınız? Nasıl ayırt edilecek? Selamlar.
    Örnek tt net kullanabilirsiniz ya devam edersiniz yada diğerlerini geçmeye düşünürmüsün seklinde anketimiz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ttnet olması lazım yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum.aylık 29.00TL ödüyorum..hiç bir sıkımtım yok şimdilik..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar herkes ttnet diyor ki bende kullanıyorum ama şu uydu net hakkında bilgisi olanlar veya kullananlar bu konu hakkında bilgi versinler çünkü ciddi anlamda bir değişim getireceğine inanıyorum uydunetin çünkü ttnet in alt yapısını kullanmıyacak ve alternatif bir rekabet oluşturacak evet arkadaşlar bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlarbunlar inteneti nerden alıyorlar telekomdan yani ttnet ten
    bunlar birilerini kendilerine çekmek için iki üç aylık indirim yapıyor seni çeksin kendine diye ondan sonra ne olaçak aynı olaçak bence hiç gerek yok ttnet ten başka bir yere geçmeye.ama sürekli indirimi geçerli olsa o zaman bende geçerim.ama değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Görüşleriniz için teşekkürler. Şu alt yapıdan herkez müzdarip herhalde..Teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telkom kendi internet altyapısını dosuyor telekoma bağlı değilsiniz direk ingiltere üzerinden aliyorsunuz sinyalleri.en düşük hız 4megabit ben arastırıyorum sıte olarak basvuracağız kabloları dosyıp evinize kadar modemi getırıyorlar

Sayfa 8/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri