Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diğer Adsl Firmaları

9 2.00%
Sayfa 9/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Avrupanın en pahalı internetini biz kullanıyoruz gelen geçen vatandaşı soyuyor ondan sonra 14,90 diye reklam yapıyor 30ytlik interneti Türkcell çıkarmak üzere olduğu internet paketinin hem ucuz olacak hemde 1 filim 12- 13 dk içinde inebilecek kadar hızlı yani şimdiki internetin 12 kat hızında kaplosuz olacağı söyleniyor dedikleri gibiyse yani altından kazık çıkmazsa hele ücretide dedikleri gibi ucuzsa bence ön sıradan yerinizi ayırtın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tt.kullanıyorum.yakında.indirim.variçerden.haber.aldım
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart haksız kazanç

malesef soyguncu telekom adsl ni kullanıyoruz.yazık hiç konuşmadıgımız halde sırf ttneti için her ay 15-20 ytl sadece abonman parası ödüyoruz.haram olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim netim çok hızlı havadan biyerlerde geliyor bende anlamadım valla laptopta kablosuzağ özelliği var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tt net arkadasla gayet iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanıyorum 3 yıl oldu hiç memnun degilim ilk başlarda hızı iyi idi gittikçe düştü şuan net çok yavaş onlara bunun sebebini sordugumda internetiniz normal hızında dye cevap yolluyorlar telefon faturasında özel iletilşim vergisi bilmemne vergisi adı altında 15milyon para alıyorlar sabit bu bide bunu adsl faturasınayansıtıyorlar santi telefon hattından başka bi hat çekmiş gibi yine vergi alıyorlar göz göre göre soygun yapıyorlar yurt dışında internet sabit ücret hızı desen bizimkinden 6 kat hızlı ayrıca adsl alan kişiye 3 tane telefon numarası veriyor bunların vergisi sadece bir tane hatta yurt içi aynı şehir araması bedeva türkiye raması bedava telefonla mesaj bedava ayda ödedijkleri 49 yuro heömde ordada alt yapı bitane var onun ğüzerinden özel şirketler dagıtıyor bu hizmeti şimdi onla kıyasla bizim interneti 49 sabit kulklananlar telefon faturasınıd ekle 65 ytl dir bu sabit ücrtler bide telefonla görüşme yaparsan bu para alıyor başını gidiyor ttnet soyguncu başka lafa gerek yok

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokhan_m Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ttnet kullanıyorum 3 yıl oldu hiç memnun degilim ilk başlarda hızı iyi idi gittikçe düştü şuan net çok yavaş onlara bunun sebebini sordugumda internetiniz normal hızında dye cevap yolluyorlar telefon faturasında özel iletilşim vergisi bilmemne vergisi adı altında 15milyon para alıyorlar sabit bu bide bunu adsl faturasınayansıtıyorlar santi telefon hattından başka bi hat çekmiş gibi yine vergi alıyorlar göz göre göre soygun yapıyorlar yurt dışında internet sabit ücret hızı desen bizimkinden 6 kat hızlı ayrıca adsl alan kişiye 3 tane telefon numarası veriyor bunların vergisi sadece bir tane hatta yurt içi aynı şehir araması bedeva türkiye raması bedava telefonla mesaj bedava ayda ödedijkleri 49 yuro heömde ordada alt yapı bitane var onun ğüzerinden özel şirketler dagıtıyor bu hizmeti şimdi onla kıyasla bizim interneti 49 sabit kulklananlar telefon faturasınıd ekle 65 ytl dir bu sabit ücrtler bide telefonla görüşme yaparsan bu para alıyor başını gidiyor ttnet soyguncu başka lafa gerek yok
    vergileri telekom almaz.

Devlet alır.

Aynı ücret cep telefonundan (türkcell,avea,vodafon) da alınıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TTNET...58 Tl fatura gelmiş..sınınırlı ...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TT Net(Türk Telekom) ama berbat yaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben California da yaşıyorum at&t kullanıyorum 768 Kbps/384 Kbps sınırsız download ve kesintisiz ayda 1490 ödüyorum ev telefonuda içinde ve amerika içi sabit hatlar bedava.

Sayfa 9/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri