Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diğer Adsl Firmaları

9 2.00%
Sayfa 1/11 12345678910 ... SonSon
109 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar malum birçok adsl firması acıldı ve herkes kampanyalar yapıyor ve sizlere soralım dedik hem tavsiye vermiş olursunuz hemde diger firmalar hakkında bilgi almış oluruz anketimiz yorum ve oylamaya acık olmaktadır..

Anketimiz 15 gün sürecektir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

smile kullanıyorum kablosuz modem kocaelide kesintisiz baglantıı sorunu yaşamıyorum.fatura kesım tarıhıne yakın zamanda mail ve cep telıme mesaj ıletılıp fatura bılgısını onceden ogrenebılmekteyım.yeni abone goturdugumde ıse 1 ay bedava sınırsız ınternet faalıyetlerınden yararlanabılıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu neti deneyen yada hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanıyoruz hiç memnun değiliz. birgün bağlantı kesilir birgün hız düşer hiç randımanlı değil. diğer firmaları özellikle smile almayı düşündük ama sonuç olarak diğer firmalarda Türk telekom alt yapısını kullanmak zorunda oldukları için yine telekom almak bize daha mantıklı geldi. türk telekom özelleşti arabın kazığı bize giriyor, telekom diğer ülkelerde cadde cadde sokak sokak wirelles yayını yapıyoruz diyor ama hala türkiyede kablo ve oldukça düşük bir hızla erişimi bile doğru düzgün sağlayamıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan bey bi sürü firma yazmışsınız ama bunların hepsi ttnet ddeğilmi çünki alt yapı hepsinde aynı
    ttnet e tilki dersek diğer firmalarda kuyrukları sonuçta fatura ödüyoruz adam gibi hizmet alamıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan bey bi sürü firma yazmışsınız ama bunların hepsi ttnet ddeğilmi çünki alt yapı hepsinde aynı
    ttnet e tilki dersek diğer firmalarda kuyrukları sonuçta fatura ödüyoruz adam gibi hizmet alamıyoruz
    Hepsi tt netin alt yapısını kullanıyor olabilir ama hepsinin kuruluş amaçları farklıdır.Hepsi birbirine rakip sonucta
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sonucta alt yapı ttnet uzerınden olabılır ama örnegın smile adı altındaki internet adsl servisi farklı kampanyalarla sunuluyor uydunet veye biri farklı kampanyalarla faalıyet sunuyor müşteri yani bizler memnunmuyuz 2 ncı mesajda ben memnunıyetımı dıle getırdım eksi tarafı olsaydı onuda yazrdım.
    not:sıze yardımcı olabılmek için bi kac örnek verdım.saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kablo net i duydunuz mu,fiyatlar çok makul,sınırsız mesela 39 lira 512 hızda alırsanız ise 19 lira

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet adsl kullanıyorum ama hiç memnun değilim.hızı çok değişken.bir video sürekli kesintilere uğruyor.müzik dinlerken de aynı sorun başımızda.4 gb kotayı düşürsünler 2 gb ta ama hızı 1mgb/sn den 2mgbit/sn yapsınlar.Reklamlarda düşük fiat gösterip insanları kandırmasınlar.İndirimli fiatların ne kadar süre olduğunu,ne zaman kazık tarifeysase geçeceklerini açıkça söylesinler.Benim gibi eski aboneleri iki kat para ödeterek cezalandırmasınlar.İnsanların dünyada en pahalı internetin TÜRKIYEDE olduğunun ve ADSL için sabit telefon ücreti ödemenin şart koşulduğu bir ortamda TTnet veya t.telekomun ne kadar tercih edileceği şüphelidir.TürkTelekomun yapması gereken; 1.Hızı artırmak.2.Fiatları düşürmek.3.Sabit telefon hattı mecburiyetini ve ücretini kaldırmaktır.Bu konuyu benimle paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta Türkiyede yaşıyoruz o bile bize çok ya iran gibi bir devlete sahib olsaydık ne yapardık bu bile bize çok =))

Sayfa 1/11 12345678910 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri