Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diğer Adsl Firmaları

9 2.00%
Sayfa 10/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Hangi ADSL firmasını Kullanıyorsunuz? Veya Geçmeyi Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ttneti kullanıyorum ama hiç memnun değilim çünki hızı 2048 almış olmama rağmen veri çok düşük geliyor geçen gün internette quiknetin kampanyasını gördüm fiberobtik altyapı döşediği yerlere 9 kat hızlı daha ucuz servis veriyor adresi burda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burdan bakabilirsiniz ilk 2 ay 9,99tl kurulum modem hediye gerçekten süper ayrıca digiweb tv var bedava digitürkteki oynamış filimleri maçları indirip izliyebiliyorsunuz tavsiye ederim eğer oturduğunuz yerde fiberobtik sistem varsa saygılar.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tt net kullanıyorum çok fazla bir problem yaşamadım,arkadaşlarımdan biri,(biri)'ni kullanmak istedi daha ilk günden problem yaşadı,müşteri hizmetleride doğru düzgün ilgilenmedi,onlar da daha sonra iptal ettirip tekrar tt net'e geçtiler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iş için ev için lazım kullanıyoruz tabiki fiyat ve hizmet türkiyede malum bu konularda şikayetler oluşacak hızla gelişmekte olan bir ül***iz ve eskilerin hurmaları şindi tırmaları bunu niye böyle yazdın ne alaka derseniz bir telefon için 8 sene sıra beklemiş adamım şindi bugün yazıl yarın evinde hızla gelişen ve eskiden alt yapısı beton kafalı brokratlardan oluşan bir ülkede cok iyi yol aldıgımıza inanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet sınırlı kullanıyorum fiyatlar düşerse sınırsız düşünüyorum hangi adsl olur derseniz tabiki ekonomik olanı her ay 49 çok saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tellcom kullanmak istiyorum aslında ama bulunduğumuz semte altyapısı oluşturulmamış henüz. fiber optik kablolar ile 10 mbps ve bedava diye duymuştum...
    (Turkcel ortaklığı ile)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende TTNET kullanıyorum 6-7 yıldır. Ve hiç menmun değilim. Çok sık ve çok uzun süreli kesintiler oluyor. Aralık ayında tam bir hafta netim kesildi. Nereye başvurdumsa size döneceğiz lafıyla karşılaştım. Hatta ilçemdeki Telekom md.üne durumu anlattım. Onu bile dinleyen yok. En sonunda Ankara merkezden biri aradı böyle bir sorununuz varmış diye. Bende artık ağzıma geleni söyledim. Burada kimse ilgilenmiyor dedim. Elemanlar müdürün bile sözünü dinlemiyorlar. Bir haftadır perişan oldum dedim. Sanırım o kişi ilçe müdürlüğüne fırçe atmış ki hemen akşama doğru bir haftadır belli olmayan arıza gideriliverdi. Bu sadece uzun vadeli kesintiydi. Haftada veya iki haftada bir kesinti oluyor. Arkadaşlar bendeki arıza, durup dururken TTNET sayfası düşüyor ekrana. Sizlerde de böyle arızalar oluyor mu acaba?
    Anlıyacağınız Hariri telekom Türktelekomda hiçbir alt yapı yenilemesi yapmadan, olan alt yapıyı kullanıyor. Yukarıdaki tüm iletileri tek tek okudum, arkadaşların hepside yolundukların söz etmişler. Kimse şu soruyu sormuyor. Ya bu telekom satırlırken yaılan yaygara neydi? Dah ucuza, daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak değil miydi? Mahkeme sabit ücreti kaldırıyor ama, Hariri, bunu uygulamıyor. Uygulatacak olanlar nerdeler Allahaşkına? Onlar mı? Tabiki bizlerin sırtından at pazarlığı yapmakla meşguller. 1985'lerden bu yana özelleştirme de, özelleştirme diye nara atanlar, şimdi ilenmenin zamanı değil. Ha diyeceksiniz ki eskisi çok mu matahtı? Hayır, matah değildi ama düzeltilebilirdi. Görevini yapmayana kapıyı gösterdin mi bak nasıl görev yapılıyor. Hep beraber beter olalım. Bunlar az bile bize. İyi netler.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (28-01-2009 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanıyodum bugün smile adsl ye geçtim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Smile ADSL (COK ONEMLI: MUTLAKA OKUYUN)

Smile ADSL'den O KADAR BUYUK BIR MAGDURIYET yasadim ki benim cektiklerimi baskalari da cekmesin diye bir yazi hazirladim.
    1. Abone degilseniz basiniza hangi sorunlarin gelebilecegini
    2. Aboneyseniz Smile ADSL'le SORUNLARINIZI nasil cozebileceginizi
    asagidaki yazidan ogrenebilirsiniz:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Not: Siteye bu linkten girerken sorun olursa, su sekilde girebilirsiniz: Google'da tirnak icinde "smile adsl magduriyetinden" yazip arama yapin. Bulunan sonucun en altinda, sitenin adresinin sag tarafinda "Onbellek" (ya da "Cached") yazan yere tiklayin. (Turkce Google'dan girince reklamlar cikarsa, kurtulmak icin Ingilizce Google'i kullanabilirsiniz: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tt net'i kullanıyom ve memnunumda şuan degiştirmeyi düşünmüyom......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TT Net(Türk Telekom)

Sayfa 10/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri