Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasýný Kullanýyorsunuz? Veya Geçmeyi Düþünüyorsunuz?

Katýlýmcý sayýsý
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diðer Adsl Firmalarý

9 2.00%
Sayfa 10/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Hangi ADSL firmasýný Kullanýyorsunuz? Veya Geçmeyi Düþünüyorsunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende ttneti kullanýyorum ama hiç memnun deðilim çünki hýzý 2048 almýþ olmama raðmen veri çok düþük geliyor geçen gün internette quiknetin kampanyasýný gördüm fiberobtik altyapý döþediði yerlere 9 kat hýzlý daha ucuz servis veriyor adresi burda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. burdan bakabilirsiniz ilk 2 ay 9,99tl kurulum modem hediye gerçekten süper ayrýca digiweb tv var bedava digitürkteki oynamýþ filimleri maçlarý indirip izliyebiliyorsunuz tavsiye ederim eðer oturduðunuz yerde fiberobtik sistem varsa saygýlar.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tt net kullanýyorum çok fazla bir problem yaþamadým,arkadaþlarýmdan biri,(biri)'ni kullanmak istedi daha ilk günden problem yaþadý,müþteri hizmetleride doðru düzgün ilgilenmedi,onlar da daha sonra iptal ettirip tekrar tt net'e geçtiler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþ için ev için lazým kullanýyoruz tabiki fiyat ve hizmet türkiyede malum bu konularda þikayetler oluþacak hýzla geliþmekte olan bir ül***iz ve eskilerin hurmalarý þindi týrmalarý bunu niye böyle yazdýn ne alaka derseniz bir telefon için 8 sene sýra beklemiþ adamým þindi bugün yazýl yarýn evinde hýzla geliþen ve eskiden alt yapýsý beton kafalý brokratlardan oluþan bir ülkede cok iyi yol aldýgýmýza inanýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ttnet sýnýrlý kullanýyorum fiyatlar düþerse sýnýrsýz düþünüyorum hangi adsl olur derseniz tabiki ekonomik olaný her ay 49 çok saygilar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tellcom kullanmak istiyorum aslýnda ama bulunduðumuz semte altyapýsý oluþturulmamýþ henüz. fiber optik kablolar ile 10 mbps ve bedava diye duymuþtum...
    (Turkcel ortaklýðý ile)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bende TTNET kullanýyorum 6-7 yýldýr. Ve hiç menmun deðilim. Çok sýk ve çok uzun süreli kesintiler oluyor. Aralýk ayýnda tam bir hafta netim kesildi. Nereye baþvurdumsa size döneceðiz lafýyla karþýlaþtým. Hatta ilçemdeki Telekom md.üne durumu anlattým. Onu bile dinleyen yok. En sonunda Ankara merkezden biri aradý böyle bir sorununuz varmýþ diye. Bende artýk aðzýma geleni söyledim. Burada kimse ilgilenmiyor dedim. Elemanlar müdürün bile sözünü dinlemiyorlar. Bir haftadýr periþan oldum dedim. Sanýrým o kiþi ilçe müdürlüðüne fýrçe atmýþ ki hemen akþama doðru bir haftadýr belli olmayan arýza gideriliverdi. Bu sadece uzun vadeli kesintiydi. Haftada veya iki haftada bir kesinti oluyor. Arkadaþlar bendeki arýza, durup dururken TTNET sayfasý düþüyor ekrana. Sizlerde de böyle arýzalar oluyor mu acaba?
    Anlýyacaðýnýz Hariri telekom Türktelekomda hiçbir alt yapý yenilemesi yapmadan, olan alt yapýyý kullanýyor. Yukarýdaki tüm iletileri tek tek okudum, arkadaþlarýn hepside yolunduklarýn söz etmiþler. Kimse þu soruyu sormuyor. Ya bu telekom satýrlýrken yaýlan yaygara neydi? Dah ucuza, daha hýzlý ve kaliteli hizmet sunmak deðil miydi? Mahkeme sabit ücreti kaldýrýyor ama, Hariri, bunu uygulamýyor. Uygulatacak olanlar nerdeler Allahaþkýna? Onlar mý? Tabiki bizlerin sýrtýndan at pazarlýðý yapmakla meþguller. 1985'lerden bu yana özelleþtirme de, özelleþtirme diye nara atanlar, þimdi ilenmenin zamaný deðil. Ha diyeceksiniz ki eskisi çok mu matahtý? Hayýr, matah deðildi ama düzeltilebilirdi. Görevini yapmayana kapýyý gösterdin mi bak nasýl görev yapýlýyor. Hep beraber beter olalým. Bunlar az bile bize. Ýyi netler.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (28-01-2009 Saat 19:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ttnet kullanýyodum bugün smile adsl ye geçtim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Smile ADSL (COK ONEMLI: MUTLAKA OKUYUN)

Smile ADSL'den O KADAR BUYUK BIR MAGDURIYET yasadim ki benim cektiklerimi baskalari da cekmesin diye bir yazi hazirladim.
    1. Abone degilseniz basiniza hangi sorunlarin gelebilecegini
    2. Aboneyseniz Smile ADSL'le SORUNLARINIZI nasil cozebileceginizi
    asagidaki yazidan ogrenebilirsiniz:

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Not: Siteye bu linkten girerken sorun olursa, su sekilde girebilirsiniz: Google'da tirnak icinde "smile adsl magduriyetinden" yazip arama yapin. Bulunan sonucun en altinda, sitenin adresinin sag tarafinda "Onbellek" (ya da "Cached") yazan yere tiklayin. (Turkce Google'dan girince reklamlar cikarsa, kurtulmak icin Ingilizce Google'i kullanabilirsiniz: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tt net'i kullanýyom ve memnunumda þuan degiþtirmeyi düþünmüyom......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TT Net(Türk Telekom)

Sayfa 10/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri