Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Hangi ADSL firmasýný Kullanýyorsunuz? Veya Geçmeyi Düþünüyorsunuz?

Katýlýmcý sayýsý
451. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • TT Net(Türk Telekom)

388 86.03%
  • Smile ADSL(Dogan Grup)

25 5.54%
  • Biri ADSL (Koç Grup)

15 3.33%
  • TurkNet Adsl

6 1.33%
  • Super ADSL(Super Online)

8 1.77%
  • Diðer Adsl Firmalarý

9 2.00%
Sayfa 7/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Hangi ADSL firmasýný Kullanýyorsunuz? Veya Geçmeyi Düþünüyorsunuz?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlarýn bazýlarý yazmýþ internet düþüyor filan diye

Her zaman internet servisi saglayýcýsýndan kaynaklanmýyor bunun baþka nedenleri de var.Örnek modem

Modemlerin bazýlarý ufak voltaj degiþikliklerinden etkileniyormus bundan dolayý net düþüp tekrar geliyormus

Yapýlan araþtýrmalarý söylüyorum.

Telekomdan kaynaklanan þu olabilir.Santrale uzaklaþtýkca kayýplar olusur bakýr kabloda ve bu kayýplardan dolayý da yavaþlama olabiliyor.Eger bu aþýrý derecede varsa türk telekom a baþvuruda bulunun egerki þehir merkezinde iseniz mutlaka çözüme giderler

Artýk yavaþ yavaþ alt yapý yenileniyor.üç büyük ilde (ist - anadolu , ist - avrupa ,ankara ve izmir) 4 il müdürlügünde hýzla bir alt yapý yenileme calýsmalarý var.Santrale uzak yerlere "Fiber Optik" kablo adý verilen (camýn içinden ýþýk gidiyor) kablodan cekilip sistemi kullanýcýlarý yakýnlaþtýrýyorlar böylelikle kayýp inanýlmaz düþüyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ttnet 49 tl ucuzlatmalarý lazým .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Turk telekom...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende Ttnet Kullanýyorum Sözleþmemin Bitimine 5 Ay Kaldý Tavsiye Edebileceðiniz Hýzlý Ucuz Bir Firma Varmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende ttnet kullanýyorum ama bende hiç memnun deyilim ama diyer arkadaslarýn dedigi gibi baþka sýk yok mecburuz bende uyelýgým býttýgý an iptal ettirip baska bir internetten alacagým özellikle hangi firma daha avantajlý olursa oraya gececegim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende ttnet kullanýyorum ama memnun deðilim þu an araþtýrýyorum ama nereye gitsek yine ayný gibi geliyor fikri olan paylaþýrsa sevinirim hep kota hesabý yapmaktan býktým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ttnet kullanýyorum.ancak yakýnda kampanyasý olan adsl e geçeceðim.hatta sabit telefon mecburiyeti olmayan adsl olursa dahada iyi olacak vede telefonuda kapatacaðým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tt net kullanýyorum fakat süresi dolunca hangisi telefon hattý istemiyorsa ona geçmeyi düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ttnet kullanýyorum ama ödediðim kullaným ücretinin karþýlýðýný alamadýðýmý düþünüyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ttnet veya smail

ARKDAÞLAR BEN NÝÐDEDEN KATILIYORUM NE TTNET NEDE SMAÝL NEDE DÝGER FÝRMALAR HEPSÝ AYNI SONUÇTA TÜRK TELEKOMUN KAPISINDAN GEÇÝYOR BIRAKIN 20: 30: 50: YÝ 10 TL BÝLE OLSA FAZLA ÇÜNKÜ KALÝTELÝ HÝZMET KOCAMAN BÝ 00000000000 SIFIR SAYGI SEVGÝLER!... GÖN:HAKAN DOÐAN ALAY KASABASI NÝÐDE TRABZON SPOR :46:

Sayfa 7/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri