REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: skystar2 merkezi sistem kurulumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart skystar2 merkezi sistem kurulumu

uydu kartı:ss2
    uydu sistemi:türksat ve hotbird için iki çanak ve merkezi sistem kurulu

binada kurulu olan merkezi sistemde otomatik switch var ve hotbird birinci seçenek olarak geliyor.daireme 3 ayrı hat geliyor.iki hat tv'ye bağlı ve sorunsuz çalışıyor.bir hat direk pc'ye bağlı fakat kullandığım alt dvb programında kesinlikle ne denediysem sinyal alamadım.koskaca internet dünyasında bunun çözümünüde bir türlü bulmuş değilim.hatta sorun yok.tv'yi bağlayınca çalışıyor.fakat pc'de bir türlü çalışmıyor.
    daha önce kendi çanaklarım bağlıyken pc'den seyredebildiğim televizyonu şimdi merkezi sistemde neden izleyemiyorum.yardımcı olacak bir arkadaş varmı?
    lütfennnn...

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart skystar usb2 veya kart

Alıntı yattara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uydu kartı:ss2
    uydu sistemi:türksat ve hotbird için iki çanak ve merkezi sistem kurulu

binada kurulu olan merkezi sistemde otomatik switch var ve hotbird birinci seçenek olarak geliyor.daireme 3 ayrı hat geliyor.iki hat tv'ye bağlı ve sorunsuz çalışıyor.bir hat direk pc'ye bağlı fakat kullandığım alt dvb programında kesinlikle ne denediysem sinyal alamadım.koskaca internet dünyasında bunun çözümünüde bir türlü bulmuş değilim.hatta sorun yok.tv'yi bağlayınca çalışıyor.fakat pc'de bir türlü çalışmıyor.
    daha önce kendi çanaklarım bağlıyken pc'den seyredebildiğim televizyonu şimdi merkezi sistemde neden izleyemiyorum.yardımcı olacak bir arkadaş varmı?
    lütfennnn...

teşekkürler

arkadaşım çok basit alt dvb bende denedim olmadı progDVB 4.0.0.0 programı
    ile kurabildim daha yeni olanları da var programı kurduktan sonra ayarlar aygıt
    seçenekleri bölümüne git kurmuş olduğun kartı bul bende sky usb2 aktif hale
    getirmen lazım sonra ayarlar bölümünden DİSEqc geç orada kaçtane uydun
    varsa ekle tıklıyarak uydu transpoterler çıkacak oradan seç ekle sonra kanal
    lıstesine geç oradan kanalları indir ben sana sadece özetini yazdım

kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bende biraz araştırmasını yaptım apartman sıstemınde kullanılna santralın kalitesiız olmasından kaynaklanabilirmiş ama ne kadar doğrudur bılemem zaten son 2 senedır piyasada ucuzluk yarışı için firmalar nerde ucuz santral varsa uzerıne basıolar marka etıketlerını satıolar. ben şu ana kadar next ve teknıksat kullandım ve artıkta teknıksat ve tecnolıne kullanıyorum şu an en ucuz ve en ıyı sayılır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri