sevgili prosieben......bu sitede öle videoları doğan medya gurubundan alıntılayıp,onların borusunu öttürmek kolay...
ve onların dümen suyuyla...kendiniz gibi düşünmeyen ve bir nevi ergenekon terör örgütünün borazanlığını yapmak da kolay....
ama zor olan....atv gibi........ülkemizin pisliklerden temizlenmesi için mücadele vermektir....
herhalde...ülkemizin leş kargalarından temizlenmesi için star,kanal d ve cnntürk mücadele verecek değildir.çünkü,zaten onlar boğazına pisliğin içine kadar batmıştırr...
demek..."Bu Atv haber için iktidara kim muhalifse, ona saldırmak farzdır. Kim Atatürkçü ise onu ihbar etmek, jurnallemek birinci görevdir."...........böyle diyosunuz...
yukarıda adı geçen şahıslar bu ülkenin dinazorlarıdır arkadaşım.....miadını doldurduş sabıkalı şahıslardır...gerçek atatürkçülerle karıştırma bu pkk sempazitanlarını....
ve bu şahıslar ergenekon terör örgütünün tam da ortasındadırlar.......
sizin acınızı anlıyorum ve inannın çok üzülüyorum.....
yazık ki darbe yapamadınız...
yazık ki daha fazla kan akıtamadınız....
yazık ki krallığının bu hükümetle sallandı...
yazık ki hortum olayınız bittiii...
ve yazık ki artık kan ememiyosunuzz.......vahh vahh.......
atv haber tabi ki........ilerici, özgürlükçü, çağdaş, demokrat haber bültenidir...bunu göremiyosanız eğer gözünüzdeki ergenekon at gözlüğünü çıkarınız arkadaşım.......!!!
Yer imleri