erdal05 dostum tamamen sana katılıyorum
erdal05 dostum tamamen sana katılıyorum
ve yakupyurt arkadaşım sen türksunde dıyer geri kalanlar ....? ne
onlar turk mıllıyetcısı degıl cep milleyetcısıdırler onlar turk parasını bıle kullanmazlar kasalarında dolar euro vardı bu ulkenın bır karıs topragı aslında umurlarında degıldır ama bu ulkenın insanını kandırmasını ıyı bılırler çünkü cabuk gaza gelen milletiz bu ulkede ugur mumcular abdı ipekciler çetin emeç sivas olayları başbaglar olayları danıştay uzerı garıh özdemir sabancı bunu gibi bir çok pislik olaylara karısmıs bır orguttur ergenekon hepsi için demiyorum ama içeride olanların bir cogu bır sekılde bunlara bulaşmiş bunların neresi vatansever milleti birbirine düşürmekten başka ne yapmişlar vatan için
bakın yine birbirinize girdiniz.
bunu size yaptıranlar kim, hiç onu düşündünüzmü.
sizi taraf haline getiren kim. bir kesimi milliyetçi, atatürkçü, laik gösterip diğer kesimleri kendinden olmayıp vatan haini gibi gösterenlerdir. hepimiz biliriz dini kısve altında olmadık rezaletlere imza atan bir sürü din adamının olduğunu. hepimiz biliriz milliyetçi geçinipte vatanı satan insanlar olduğunu, hepimiz biliriz atatürkçülük maskesi altında ül***i kaosa sürükleyen bir sürü aydının olduğunu. Bir kimsenin ne kadar atatürkçü, ne kadar milliyetçi ne kadar laik ne kadar müslüman olduğunu nasıl bilinebilinir. ama size bazı çevreler bu şekilde bilinçli bir şekilde kamu oyu oluşturup bu şakilde gösterilmeye çalışılıyor. bu oyunlara gelmeyin beyler. hepimiz türk' üz, hepimiz atatürk' çüyüz, hepimiz laik' iz, herkezinde istediği dinini seçmekte serbest olan bir ülkede yaşıyoruz.
bu ülkede yargı vardır ve bu konudada gerçekler ortaya çıkacaktır.
ben hiç endişe etmiyorum, korkmuyorum, işkilli büzük dingilder diye bir laf vardır türkçede.
bırakın işkilli olan insanlar düşünsün, bırakın cumhuriyet tarihinde bir türlü iktidar olamayan, iktidar olmak için ül***e korku ve kargaşa ponpolayan insanlar düşünsün.
kendine geçmişine güvenen hiç bir kimse yapılanlardan ürkmesine ve korkmasına gerek yoktur.
saygılar.
yazdım yazdım sildim...yoksa konu kapanacak...
üstüne birde ban yeriz allah muhafaza....
mesele karışık...o kadar...
selametle...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri