Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 10/04 Türkiye'de Neler oluyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 10/04 Türkiye'de Neler oluyor

SAÇ STİLİ YÜZÜNDEN CİNAYET!

Saçlarını geriye doğru tarayan arkadaşıyla alay eden 19 yaşındaki İbrahim Çakallı, çıkan kavgada bıçaklanarak yaşamını yitirdi.
    10 Nisan 2006 Pazartesi 09:03

BURSA merkez Yıldırım İlçesi'nde, saçlarını geriye doğru tarayan arkadaşıyla alay eden 19 yaşındaki İbrahim Çakallı, çıkan kavgada bıçaklanarak yaşamını yitirdi.
    Yıldırım İlçesi Çınarönü Mahallesi'ndeki parkta oturan İbrahim Çakallı, birlikte içki içtiği arkadaşı 16 yaşındaki Y.A.'nın saçlarıyla alay etti. Çakallı, saçlarını arkaya doğru tarayan arkadaşına “Böyle saç stili olur mu?' deyince aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında bıçağını çeken Çakallı, Y.A.'yı boynundan yaraladı.
    Yaralı halde Güllük Mahallesi’ndeki evine gitmeye çalışan Y.A., yolda karşılaştığı ağabeyi 19 yaşındaki Selim A. ile birlikte tekrar parka döndü. Yeniden başlayan kavgada Selim A. da kardeşi gibi boynundan yaralandı. Selim A. da bunun üzerine bıçağını çekerek İbrahim Çakallı’yı göğsünden ve çenesinden bıçakladı. Olay yerine gelen polis ekibi ve Acil Sağlık görevlileri, çeşitli suçlardan sabıkalı oldukları belirtilen üç yaralıyı da Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırdı.
    Ağır yaralı İbrahim Çakallı ameliyat sırasında hayatını kayberken iki kardeş tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BOMBALI EYLEM HAZIRLIĞINDA YAKALANAN PKK MİLİTANININ İTİRAFLARI!..

1970’li yılların sonunda doğu illerinden birisinde doğan bu gencin Güneydoğu’da PKK’nın başlattığı tahrik sonucunda yaşamını yitiren 14 kişiyle ilgili yorumu da ilginç...
    10 Nisan 2006 Pazartesi 06:30

"Örgüt 3 yıldır Diyarbakır halkına eylem yaptıramıyordu. Gözden çıkarttığı yem diye attığı 14 insanı öyle bir yerde öldürttü ki, orada hiç kimseyi saklayamazsınız. PKK savaş ve kargaşa ortamının yeniden oluşması için cenazeleri kullandı. Halk bu olayları doğru bulmuyor."

İSTANBUL’da kanlı bombalı eylem hazırlığında yakalanan PKK militanı el yazısıyla kaleme aldığı itiraflarında, "Evet Kürdüm, dilime ve kültürüme sonuna kadar sahip çıkarım. Ama eğer PKK’da biri bana, ’git sivil halkı öldür’ diyorsa bu kanla besleniyordur. Halkların arasındaki farklılıkları bir düşmanlık haline getirip çatıştırarak birbirine düşürmek istiyordur. Benim ve halkımın yaşamasını istemiyordur, benim halkımın kazancını istemiyordur" dedi.

PKK EYLEM YAPTIRAMIYORDU

İstanbul’da yakalanan militanın ismi polis kayıtlarında ve Hürriyet’te saklı. 1970’li yılların sonunda doğu illerinden birisinde doğan bu gencin Güneydoğu’da PKK’nın başlattığı tahrik sonucunda yaşamını yitiren 14 kişiyle ilgili yorumu da ilginç: "Örgüt üç yıldır Diyarbakır halkına eylem yaptıramıyordu. Gözden çıkarttığı adeta yem diye attığı 14 insanı (Çatışmada öldürülen ve cenazelerinde olaylar çıkan teröristleri kastediyor) öyle bir yerde öldürttü ki, orada hiç kimseyi saklayamazsınız. PKK savaş ve kargaşa ortamının yeniden oluşması için cenazeleri kullandı. Halk bu olayları doğru bulmuyor ve artık bitsin istiyor. Kanın daha da şiddetli akması için canlı bombaları gönderdiler."

Eylem yapacak ve yaptıracak düzeyde örgüt sorumlusu olduğunu söyleyen PKK’lının sağduyuya çağıran itirafından alıntılar:

MASUM ÖLDÜRÜP BARIŞ GELİR Mİ

Bir dönem geldi ve barış diye bir şey çıktı. Acaba çorbada tuzum olur mu diye kattım kendimi içine. Hem devlet açılım yapıyordu. Halk bu açılımları memnuniyetle karşılıyordu. Barış için girdiğim bir mücadelede insan öldürecek veya sebebiyet verecek bir duruma nasıl geldiğimi mantığım almıyor. Nerede kaldı barışta tuzumuz olsun anlayışı. Barış, masum insanları öldürmekle mi gelecek.

KANLA BESLENEN GÜÇLER

Birileri iki halkı birbirine düşürmek istiyor. Eylemlerin dağdaki insanların geri dönmeyi düşündükleri bir döneme denk getirilmesi tesadüf değildir. Bunlar kanla beslenen güçlerdir. Benden ses getirecek büyük bir eylem yapmamı istediler. Eğer PKK’da biri bana ’git sivil halkı öldür’ diyorsa bu kanla besleniyordur. Halkların arasındaki farklılıkları bir düşmanlık haline getirip çatıştırarak birbirine düşürmek istiyordur. Benim ve halkımın yaşamasını istemiyordur. Halkımın kazancını istemiyordur.

İÇİM KAN AĞLIYOR

Gayesi ve amacı ne olursa olsun hiçbir örgüt "Ben insanları, halkımın çıkarları için öldürüyorum" diyemez. Barış ve demokrasiden bahsedildiği bir dönemde neden yüzlerce bombacının yetiştirilerek Türkiye’ye sokulduğunu anlam veremiyorum ve içim kan ağlıyor.

O GENÇLERE YAZIK

İki halkı düşman etmek ve altından çıkılmayacak yaralar açar. O gençlere de yazık. Onları sosyal yaşama katacak çözümler üretilmelidir. Belki devlet onların sarsılan özgüvenlerini, gururlarını kırmayacak bir davranışla kazanırsa, eminim hepsi gelerek sosyal yaşama entegre olacaklardır. Önemli olan gururlarının kırılmayacağı bir yaklaşımla kazanmaktır. Dağdaki insanları getirmenin tek yolu da budur.

Türkler Kürtler kader ortağı

Evet Kürdüm. Dilime ve kültürüme sonuna kadar sahip çıkarım. Kimse elimden dilimi ve kültürümü alamaz. Neden birileri bin yıllardır aynı tasta yemek yediğimiz, aynı sıralarda okuduğumuz aynı sokaklarda oynadığımız, aynı kaderi paylaştığım bir halkla bizi birbirimize düşürmek istiyor. Nasıl oluyor da bizi bu genç yaşta katil olmamıza ya da canlı bomba olup kendimizi feda etmemize kadar götürecek bir şekle sokuyorlar.

Hangi anne, git öldür der

Çocukluğumdan beri hiçbir insana hakaret ya da aşağılayıcı bir konuşma yapmamış ya da kimsenin tavuğuna kış dememiş bir insan olarak nasıl olur da bugün belki birkaç kişinin ölümüne vesile olacak bir eylemin planlayıcısı ya da yapıcısı olduğumu kendim de anlamıyorum. Beni sekiz yaşımdan beri yetiştiren, babam öldükten sonra hem analık hem babalık yapan annem, beni böyle mi yetiştirmişti. Bunun için mi genç ömrünün yirmi yılını heba etmişti anlamıyorum. Kesinlikle hayır, hiçbir anne böyle düşünmez yapmaz. Yirmi yıl baktıktan sonra ’git öldür ya da öl’ demez.

Büyük bir hatadan çevrildim

AMA şimdi sağlıklı düşünebiliyorum. Düşman olarak gördüğüm insanlar beni telafisi asla mümkün olmayacak bir hatadan geri çevirdiler. Buna seviniyorum. Çünkü şu an katil değilim. Ama teşebbüste bulunmam bile bana acı veriyor. Benim gibi binlerce Kürt genci var. Onlarla ilgilenmek gerekiyor. Bu sadece emniyetin yapacağı bir şey değil. Sorunu adını koyup bir çözüm bulmak gerekiyor. Sorunun adı konuldu. Çözülmesini istemeyen güçlerin bertaraf edilmesi gerekiyor. İsteğim odur ki dağdaki benim gibi binlerce genci getirerek sosyal yaşama katacak planlar yapılsın.

/Toygun ATİLLA, Çetin AYDIN - HÜRRİYET

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'NE İŞİN VAR DAĞLARDA, MASAYA GEL, MASAYA!..'

Yılmaz Özdil, Sabah'taki köşesinden 'masa polemiği'ne katıldı: "Şimdi yeni bir şarkı çıktı piyasaya: 'Masaya gel, masaya...' Slow. Dünyayı toz pembe gören biri tarafından yazılmış."
    10 Nisan 2006 Pazartesi 04:42

YILMAZ ÖZDİL'İN SABAH'TAKİ YAZISI:

Masaya gelen yok...
    Musallaya gelen gelene...

Kurgu değil.
    Yaşanmış olaydır...

Şiveli bir vatandaş, Polis Radyosu'nu arar.
    "Dağlara gel, dağlara" şarkısını ister.
    Ve bu şarkıyı, askerpolis, tüm güvenlik güçlerine armağan eder.

Beş dakika sonra bir polis arar, Polis Radyosu'nu.
    "Dağlar seni delik delik delerim" şarkısını ister.
    Ve bu şarkıyı, biraz önce "dağlara gel, dağlara" şarkısını isteyen şiveli vatandaşa armağan eder.

Çünkü bu ülkede yaşıyorsan eğer...
    Ve öküz değilsen...
    O şarkıdaki "dağlar" ın ne anlama geldiğini bilirsin.

Şimdi yeni bir şarkı çıktı piyasaya.
    "Masaya gel, masaya..."
    Slow.
    Dünyayı toz pembe gören biri tarafından yazılmış.
    Sözleri hayli romantik.
    "Elde silah dolaşma, ne işin var dağlarda, masaya gel, masaya..."

"Hit" olur mu bu şarkı diye merak ediyorduk.
    Dağlarda yankı buluverdi hemen.
    Takır takır söyleniyor. Bakın piyasaya çıkar çıkmaz, daha ilk haftasında...
    8 er şe"hit."
    2 polis şe"hit."
    1 yarbay şe"hit."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

FLAŞ.. FLAŞ.. İSTANBUL'DA SİLAHLI SALDIRI: 1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 POLİS YARALANDI!..

Silahlı saldırı, 2 sivil polis memurunun, bir kuruyemiş dükkanında inceleme yaptığı sırada meydana geldi.
    10 Nisan 2006 Pazartesi 01:56

HAKKI ÖZ
    İSTANBUL (İHA) - Avcılar'da gece saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1'i ağır 2 polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgiye göre silahlı saldırı, 2 sivil polis memurunun, Doktor Sadık Ahmet Caddesi, İhsan Bey Sokak'taki Arzum Kuruyemiş dükkanında inceleme yaptığı sırada meydana geldi. Daha önce gerçekleşen bir olayı araştırmak üzere gece yarısı Arzum Kuruyemiş isimli dükkana gelen araştırma ekibinden 2 polis memuru dükkan sahibinden bilgi aldığı sırada dışarıdan ateş açıldı. Dükkan sahibi Behçet Kemal Tuncer olay yerinde hayatını kaybederken, göğsüne mermi isabet eden polis memuru Mehmet Aydın ağır yaralandı. Diğer polis memuru Metin Yaşarlı da bacağından hafif şekilde yaralandı. Aydın, ilk olarak Avcılar Medicana Hastanesi'ne, ardından da İ.Ü. Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşarlı'nın ise Avcılar Medicana Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi.

Saldırı sonrası olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah burada incelemelerde bulundu. Cerrah daha sonra Avcılar Medicana Hastanesi'ne giderek bacağından yaralanan polis memuru Yaşarlı'yı ziyaret etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CEZAEVİNDEN ÇIKTI, SOKAKTA 12 KURŞUNLA İNFAZ EDİLDİ

Eyüp'te, cezaevinden yeni çıkan bir şahıs, kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu.
    10 Nisan 2006 Pazartesi 00:03

YUSUF MELİKOĞLU
    İSTANBUL - Eyüp'te, cezaevinden yeni çıkan bir şahıs, kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu.

Edinilen bilgilere göre, Nişanca Mahallesi Çömlekçiler Arkası Sokağı'nda yürüyen Kemal Fahri Göngör (30), kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Kısa bir süre önce cezaevinden çıkan ve nişanlı olduğu öğrenilen Göngör, açmak üzere olduğu kahveye çaydanlık almaya gittiği sırada Passat marka bir araç içinden inen 4 kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Kurşunlardan kaçmak isteyen Göngör, çaydanlık satılan dükkana kaçarak kurtulmaya çalıştı. Vücudunun 12 yerine kurşun isabet eden Göngör, olay yerinden hayatını kaybetti. Ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ: 23 YARALI

Denizli-Muğla il sınırında bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucunda 23 kişi yaralandı.
    10 Nisan 2006 Pazartesi 00:02

MUĞLA/DENİZLİ - Denizli-Muğla il sınırında bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucunda 23 kişi yaralandı.
    Muğla'dan Denizli yönüne giden Hazım Üzmeci idaresindeki 31 HA 955 plakalı yolcu otobüsü, Denizli-Muğla il sınırındaki Esentepe mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.
    Kazada yaralanan 23 yolcudan 7'si ambulans ve özel araçlar ile Muğla Devlet Hastanesi'nde getirilerek tedavi altına alındı.
    Devrilen otobüs içinde sıkışan ve Muğla Belediyesi İtfaiyesi acil kurtarma ekibi tarafından uzun uğraşlar sonucu çıkarılan Akın Atıcı'nın (17) durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÇALDIKLARI KAMERAYLA KENDİ GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKİNCE YAKALANDILAR...

Erzurum'da elektronik eşya satan bir işyerini soyan hırsızlar, çaldıkları kamerayla kendi görüntülerini çekince yakayı ele verdi.
    10 Nisan 2006 Pazartesi 00:01

AHMET AKBUĞA
    ERZURUM - Erzurum'da elektronik eşya satan bir işyerini soyan hırsızlar, çaldıkları kamerayla kendi görüntülerini çekince yakayı ele verdi.

Çaldıkları kamerayla kendilerinin, eş ve çocuklarının yanı sıra çaldıkları elektronik eşyaların da görüntüsünü çeken, daha sonra kaseti içinde unutarak kamerayı satan hırsızlardan 2'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Mutluyazar Elektronik Mağazası'na sabaha karşı hırsız girdi. İşyerinin demir kepenklerini makasla kesen hırsızlar, içeride bulunan toplam 20 bin YTL tutarındaki kamera, laptop, discman, walkman ve müzik seti gibi eşyaları alarak kayıplara karıştı. İşyerinin soyulduğunu öğrenen mağaza müdürü Necip Aksakal, polisi bilgilendirmenin dışında çalınan eşyaların dökümünü çıkararak kentte bulunan ikinci el alım satımı yapan işyerlerine verdi. İkinci el eşya satan bir şahsın, hırsızlık malı kameranın kendisine geldiğini bildirmesi üzerine olay aydınlandı. Kaseti içinde unutarak kamerayı satan hırsızların görüntülerini elde eden polis, hemen kimlikleri belirleyerek söz konusu 2 kişiyi yakaladı.

Kasette zanlıların kendi aralarında sohbet ederken, "Gündüz gittim, laptop'a bin dolar istedi. Akşam gittim, 5 kuruş vermeden laptop'u aldım. Bu kamerayla güzel görüntüler çekip satarsak iyi para kazanırız" diye konuşmaları dikkat çekti. Kimlikleri saklı tutulan 2 kişi, tutuklanarak cezaevine konulurken, polis, kimliği saptanan diğer 2 şahsı arıyor.

Olay hakkında açıklama yapan Mutluyazar Elektronik Mağaza Müdürü Necip Aksakal, "Yaklaşık 20 bin YTL'lik elektronik eşya çalanların yakalanmasından umudu kesmiştim. Soygun olayından bir süre sonra bir spotçu beni arayarak elinde listede kaydı bulunan kameranın satıldığını söyledi. Ben de polise haber verdim ve spotçuya gittim. Kameranın içinde unutulan kasetteki görüntülerden yola çıkan polis, hırsızlardan 2'sini yakaladı. Diğer 2'si ise hala firarda" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DÜŞEN HELİKOPTERDE ŞEHİT OLAN ASKERLERİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Kocaeli'nde düşen askeri helikopterde şehit olan personelin kimliği belirlendi. Helikopterin bir parçasının düştüğü fabrikada çalışan 2 işçinin de yaralandığı öğrenildi.
    10 Nisan 2006 Pazartesi 12:41

KOCAELİ - Ankara Güvercinlik Uçuş Eğitim Komutanlığı'na ait olduğu açıklanan helikopterde şehit olan üç askerin Yüzbaşı Ulaş Türk, Teğmen Fatih Dabak ve Pilot Teğmen Turgut Çiçek olduğu belirlendi.
    Bu arada, helikopterin gövdesinin düştüğü Taurus Pen fabrikasında çalışan İsmail Kalaycı ve İsmet Alyörük adlı işçilerin yaralandığı ve bu işçilerin Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.
    Kocaeli Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile olay yerine gelerek bilgi aldı. Vali Ata, helikopterin İstanbul'da bir tatbikata katıldığını ve dönüşte henüz belirlenemeyen bir nedenle arızalanarak düştüğünü söyledi.
    Öte yandan, görgü tanıkları helikopterin düşmeden önce havada infilak ettiğini öne sürdüler. 3 parçaya ayrıldığı ifade edilen helikopterin pervanesi Trakya Birlik, gövdesinin Taurus Pen, kuyruğundan bir parçanın da Çelik Halat fabrikasına düştüğü kaydedildi.
    Düşen helikopterde 4 kişinin olduğu iddia edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AKDENİZ'DE 5.2 ŞİDDETİNDE DEPREM...

Denizdeki derinliği 67.4 kilometre olan depremin kıyı bölgelerde hissedildiği, can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.
    10 Nisan 2006 Pazartesi 12:45

YILMAZ UZUN
    BALIKESİR (İHA) - Akdeniz'de 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi.
    Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bu sabah saat 02.27'de Akdeniz'de 5.2 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizdeki derinliği 67.4 kilometre olan depremin kıyı bölgelerde hissedildiği, can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BAKAN BABACAN, BORCUNU ÖDEMEYEN BELEDİYELERİ AÇIKLADI...

Devlet Bakanı Ali Babacan, borcunu ödemeyen belediyeleri açıkladı. Babacan'ın açıklamasına göre, 42 belediyenin Hazine'ye olan ve vadesi geçmiş borç toplamı 5 milyon 315 bin 993 YTL.
    10 Nisan 2006 Pazartesi 12:10

ALİ ULURASBA
    ANKARA (İHA) - Hazineden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan, Hatay Milletvekili Züheyir Amber'in soru önergesine verdiği cevabında, Hazine'nin belediyelerden alacaklarıyla ilgili bilgiler verdi. Babacan'ın açıklamasına göre, 24 Şubat 2006 tarihi itibariyle 42 belediyenin Hazine'ye toplam borcu 12 milyon 829 bin 320 YTL. Bu borcun 5 milyon 315 bin 993 YTL'sinin vadesi geçmiş, 7 milyon 513 bin 327 YTL'nin ise henüz vadesi dolmamış durumda. Yine 42 belediyenin 12 milyon 829 bin 320 YTL olan borcunun yüzde 46'sı yani 5.934.811 YTL'si yapılandırıldı.
    Babacan'ın açıklamalarına göre, borçlu kuruluşlar ve borç miktarları şöyle:
    "Adana Büyükşehir Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 510.910 YTL, genel toplam 510.910 YTL
    Adapazarı Büyükşehir Belediyesi: Vadesi geçmiş alacak 19.639 YTL, vadesi gelmemiş alacak 262.450 YTL, toplam 282.089 YTL
    Alanya Belediyesi: Vadesi geçmiş alacak 36.182 YTL, vadesi gelmemiş alacak 11.786 YTL, toplam 47.968 YTL
    Ankara Büyükşehir Belediyesi: Vadesi geçmiş alacak 590.389 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 1.330.047 YTL, toplam 1.920.436 YTL
    Antalya Büyükşehir Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacak 22.597 YTL, toplam 22.597 YTL
    ASAT- Antalya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi: Vadesi gelmemiş alacak 2.339 YTL, toplam 2.339 YTL
    ASKİ-Adana Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi: Vadesi gelmemiş alacak 64.419 YTL, toplam 64.419 YTL
    ASKİ-Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi: Vadesi geçmiş alacaklar 162.242 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 253.942 YTL, toplam 416.184 YTL
    Bafra Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 179.330 YTL, toplam 179.330 YTL
    Bandırma Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 242 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 40.326 YTL, genel toplam 40.568 YTL
    Batman Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 700 YTL, toplam 700 YTL
    Bursa Büyükşehir Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 253.691 YTL, toplam 253.691 YTL
    Dalaman Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 174.801 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 1.191 YTL, toplam 175. 993 YTL
    Denizli Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 13.025 YTL, toplam 13.025 YTL
    Didim Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 299.189 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 18.277 YTL, toplam 317.467 YTL
    Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü: Vadesi gelmemiş alacaklar 77.289 YTL, toplam 77.289 YTL
    EGO Genel Müdürlüğü (Ankara): Vadesi gelmiş alacaklar 1.022.429 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 136.936 YTL, toplam 1.159.365 YTL
    Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi: Vadesi gelmemiş alacaklar 25.377 YTL, toplam 25.377 YTL
    Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi: Vadesi gelmemiş alacaklar 14.490 YTL, toplam 14.490 YTL
    Fethiye Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 19.852 YTL, toplam 19.852 YTL
    Foça Belediyesi: Vadesi geçmiş borçlar 2.253 YTL, vadesi gelmemiş borçlar 8.541 YTL, toplam 10.795 YTL
    GASKİ-Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü: Vadesi geçmiş alacaklar 19.450 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 545.460 YTL, toplam 564.910 YTL
    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 153.525 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 33.843 YTL, toplam 187.368 YTL
    Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi: Vadesi gelmemiş alacaklar 65.493 YTL
    Konya Büyükşehir Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 9.099 YTL, toplam 9.099 YTL
    Malatya Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 36.223 YTL, toplam 36.223 YTL
    Mariç-Marmaris-İçmeler-Armutlu Belediye Birliği: Vadesi geçmiş alacaklar 761.166 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 359 YTL, toplam 761.525 YTL
    Menemen Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 51.001 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 11.731 YTL, toplam 62.732 YTL
    Mersin Büyükşehir Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 1.015 YTL, toplam 1.015 YTL
    Milas Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 2.243 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 733 YTL, toplam 2.976 YTL
    Samsun Büyükşehir Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 6.711 YTL, toplam 6.711 YTL
    Sivas Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 1.533 YTL, toplam 1.533 YTL
    Tarsus Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 85.326 YTL, toplam 85.326 YTL
    Yozgat Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 99.774 YTL, toplam 99.774 YTL
    İGDAŞ- İstanbul Gaz Dağıtım ve Ticaret A.Ş: Vadesi gelmemiş alacaklar 57.436 YTL, toplam 57.436 YTL
    İskender Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 177.155 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 2.096 YTL, toplam 179.251 YTL
    İSKİ-İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi: Vadesi gelmemiş alacaklar 69.816 YTL, toplam 69.816 YTL
    İZGAZ- İzmit Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş: Vadesi geçmiş alacaklar 17.191 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 244.853 YTL, toplam 262.045 YTL
    İzmir Büyükşehir Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 1.269.948 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 204.657 YTL, toplam 1.474.641 YTL
    İzmit Büyükşehir Belediyesi: Vadesi geçmiş alacaklar 277.806 YTL, vadesi gelmemiş alacaklar 3.022.171 YTL, toplam 3.299.977 YTL
    İZSU- İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi: Vadesi geçmiş alacaklar 1 YTL, vadesi gelmemiş olacaklar 25.777 YTL, toplam 25.778 YTL
    Şanlıurfa Belediyesi: Vadesi gelmemiş alacaklar 20.808 YTL, toplam 20.808 YTL."

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri