REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kanaltürk Yeni Frekans !!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kanaltürk Yeni Frekans !!

12685 H 30000 frekansına Kanaltürk geldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12685 H 30000 frekansına Kanaltürk geldi.
    hocam şimdi tarattım cıkmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11642 h(yatay) 10370 şuanda yayın vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11642 h(yatay) 10370 şuanda yayın vardır
    sinyal cok zayıf sürekli kırılmalar oluyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk35cenk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sinyal cok zayıf sürekli kırılmalar oluyo
    çank ayarınızda ve ya lnb pozisyonunda problem olabilir.şuan kesintisiz ve düzgün kırılma olmadan izliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çank ayarınızda ve ya lnb pozisyonunda problem olabilir.şuan kesintisiz ve düzgün kırılma olmadan izliyorum
    galıba haklısın sanırım kablodan olabılır,örnek:thor uydusu çift lnb var üst katta babamda aynı next var spor kanallarında bende kırılmalar plurken onlar net izliyor sanırım sorun kabloda
    saol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı sorun bende de var. Kablodan olduğunu da sanmıyorum. Çünkü bir tek bu kanalda kırılmalar oluyor. Bazen bir iki dakika kırılmadan izleniyor ve birden donuyor ve kırılıyor ve bir daha izlenemiyor. Demek ki başkalarında da oluyorsa bu frekansta bir sorun var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynı sorun bende de var. Kablodan olduğunu da sanmıyorum. Çünkü bir tek bu kanalda kırılmalar oluyor. Bazen bir iki dakika kırılmadan izleniyor ve birden donuyor ve kırılıyor ve bir daha izlenemiyor. Demek ki başkalarında da oluyorsa bu frekansta bir sorun var.
    aynen katılıyorum yeni frekansda donma olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayında problem yok.donma kanaltürkün sinyali fazla güçlü olmadığı için daha hassas ayar gerektiriyor.ben gayet düzgün ve sorunsuz izliyorum donma olmadan.bir elektronikçide bakın kanaltürk yayınına donma var mı diye??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayında problem yok.donma kanaltürkün sinyali fazla güçlü olmadığı için daha hassas ayar gerektiriyor.ben gayet düzgün ve sorunsuz izliyorum donma olmadan.bir elektronikçide bakın kanaltürk yayınına donma var mı diye??

donma olayı bazen bendede yapıo ama çanak mılımetrık ayarlı hava koşullarıda etkılıo ama bir kanalında sınyalı bu kadar az olmamaası gerekır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri