REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kanaltürk Yeni Frekans !!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hava koşullarından olsa gerek dün gece izmir de filan yagmur vardı.

Yayını tespit ettigimde hiç bir sorun yoktu.Zaten diger frekansı kesilmedi sanırsam.Ayar yaptıklarından dolayı da donma oluyor olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bi bakayım tekrar kanaltürk e donma var mı diye..10-15 dakika.açık kalsın izleyeyim....sonucu belirteyim.yağmurlu şuan hava.yağmurlu hava koşullarındaki sonucu bildirecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hava yağmurlu(orta şiddette yağmur var) şuanda .buna rağmen 1 defa anlık dondu.bir daha hiç donmadı.demekki yayında bir problem yok diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu saat itibariyle %92 cıvarı yanın sınyalı var.(16:48)
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu saat itibariyle %92 cıvarı yanın sınyalı var.(16:48)
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerli hocam bende izmirdeyim şu an kanal turk cıkmıyor tam olarak frekansını yazabilirmisin sadece kanaltürkte sorun var
    saol

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk35cenk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerli hocam bende izmirdeyim şu an kanal turk cıkmıyor tam olarak frekansını yazabilirmisin sadece kanaltürkte sorun var
    saol
    Yayında bir sorun yok

12685 h 30000

Bu frekans kanal türk tahsis edilmiş bir frekans degil,Türksat a.ş teleport için kullandıgı frekans ve bu frekansı komple alamıyorsanız.

canagınızda bir ayarsızlık söz konusu olması lazım çünkü bende izmirdeyim.Şuan yagmur filanda yok ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk35cenk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saol
    11642 h(yatay) 10370 şuanda yayın vardır.bugun ve kanaltürk yayını vardır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol
    aşağıda arkadaşların yazdığı iki tp de %90 ve üstü sinyal var
    12685 H 30000 Türksat teleport a.ş nin.yani trt şéş in olduğu tp.
    11642 H 10370 BU KANAL türkün kendi frekansı

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yayında bir sorun yok

12685 h 30000

Bu frekans kanal türk tahsis edilmiş bir frekans degil,Türksat a.ş teleport için kullandıgı frekans ve bu frekansı komple alamıyorsanız.

canagınızda bir ayarsızlık söz konusu olması lazım çünkü bende izmirdeyim.Şuan yagmur filanda yok ;)

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11642 h(yatay) 10370 şuanda yayın vardır.bugun ve kanaltürk yayını vardır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ilginiz için çok saolun 11642 h(yatay) 10370 bu frekanstan yayını aldım ama nedense bılmıyorum kırılmalar devam ediyor,innce ayar yapıyorum faydası olmuyor.LNB yi kurcalamak ta istemıyorum bu sefer diğer kanalları bozacağım diye korkuyorum ayrıca kanal unnamed ch olarak ta çıkıyor ama yıne aynı,yıne soruyorum kusura bakmayım ama acaba kablodamı sorun var.çünkü yukarda babam oturuyo tek canak çiftli lnb ile thor baglı benim kablom 2,5 babamın kablosu 1 yıllık ve dıgıtv dekı spor kanallarının bazılarında bende kırılmalar olurkrn yukardakı cihazda sorun olmuyor,hepinize sonsuz teşekürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu gözüm değiştir sende artık kablonu.........

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri