Hava koşullarından olsa gerek dün gece izmir de filan yagmur vardı.
Yayını tespit ettigimde hiç bir sorun yoktu.Zaten diger frekansı kesilmedi sanırsam.Ayar yaptıklarından dolayı da donma oluyor olabilir.
Hava koşullarından olsa gerek dün gece izmir de filan yagmur vardı.
Yayını tespit ettigimde hiç bir sorun yoktu.Zaten diger frekansı kesilmedi sanırsam.Ayar yaptıklarından dolayı da donma oluyor olabilir.
ben bi bakayım tekrar kanaltürk e donma var mı diye..10-15 dakika.açık kalsın izleyeyim....sonucu belirteyim.yağmurlu şuan hava.yağmurlu hava koşullarındaki sonucu bildirecem
hava yağmurlu(orta şiddette yağmur var) şuanda .buna rağmen 1 defa anlık dondu.bir daha hiç donmadı.demekki yayında bir problem yok diye düşünüyorum
Yayında bir sorun yok
12685 h 30000
Bu frekans kanal türk tahsis edilmiş bir frekans degil,Türksat a.ş teleport için kullandıgı frekans ve bu frekansı komple alamıyorsanız.
canagınızda bir ayarsızlık söz konusu olması lazım çünkü bende izmirdeyim.Şuan yagmur filanda yok ;)
aşağıda arkadaşların yazdığı iki tp de %90 ve üstü sinyal var
12685 H 30000 Türksat teleport a.ş nin.yani trt şéş in olduğu tp.
11642 H 10370 BU KANAL türkün kendi frekansı
arkadaşlar ilginiz için çok saolun 11642 h(yatay) 10370 bu frekanstan yayını aldım ama nedense bılmıyorum kırılmalar devam ediyor,innce ayar yapıyorum faydası olmuyor.LNB yi kurcalamak ta istemıyorum bu sefer diğer kanalları bozacağım diye korkuyorum ayrıca kanal unnamed ch olarak ta çıkıyor ama yıne aynı,yıne soruyorum kusura bakmayım ama acaba kablodamı sorun var.çünkü yukarda babam oturuyo tek canak çiftli lnb ile thor baglı benim kablom 2,5 babamın kablosu 1 yıllık ve dıgıtv dekı spor kanallarının bazılarında bende kırılmalar olurkrn yukardakı cihazda sorun olmuyor,hepinize sonsuz teşekürler...
yahu gözüm değiştir sende artık kablonu.........
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri