yukardaki belirtimiz uyduları tesekkürler
Teşekkur: 0
yukardaki belirtimiz uyduları tesekkürler
herkese selam 120 ofset çanakla şuan hotbird sirius ve thor uydularını 3 lü aparatla buldum seyrediyorum ek bir aparatla astra 19 uydusunu aradım ama bulamadım bu mümkünmü yer ankara.selam ve saygılar.
çanağa arkadan bakınca h.bird lnb'sağ yanına takıcan sorunsuz izlersin hatta sirius lnb'sini ince bir ayarla eutelsatw3 uydusunuda izlersin biraz ince ayar biraz sabır kesin bulursun..
arkadaşlar merkez thor ekolarak hotbird ve sirus ok.
thor merkez olduğuna göre astra 19 eklene bilirmi ek aparatla. çanak yukarıda da belirttiğim gibi 120 cm ofset yer ankara merkez.saygılar
dijitürk7 uydusu demek istedim birde uydudan güncelleme uydusu demek istedim yani eurobrid3 33 llyngsat ı araştırırsanız webden gözükür tesekkürler paylaşım için
ne olduklarını tabiki biliyorum sadece dogrulatmak amaçlı sordum.
astra >19.2e
hotbird >13e
eutelsat w3a > 7e
sirius > 4.8e
thor > 1w
yukarıdaki uydular iyi bir ayarla tek bir aparatta alınabilir ama eurobird 3 alınıp alınamıcagı konusunda bişi diyemicem ama mutlaka türksat çanagınızda vardır.
Türksat'a aparat takılıp eurobird 3 de o şekil alabilirsiniz.
Konu badtempered tarafından (27-01-2009 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.
bilgi için teşekkürler.
bende zaman ilk defa 5li aparat kullanmış olucam daha önce hiç aparat kullanmadım bir hata yanlış yapmıyım diye sordum hatta ben test amaçıyla sirüs 4.8e yi 80lik offset çanakla aparatsız buldum tabi balkondan şimdi işlemde ise çatıya çıkartıcaz çanağı ilginize çok tesekkür ederim saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri