Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 90 lık offset çanağa 5li aparat ile hangi uyduları bulurum? yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukardaki belirtimiz uyduları tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese selam 120 ofset çanakla şuan hotbird sirius ve thor uydularını 3 lü aparatla buldum seyrediyorum ek bir aparatla astra 19 uydusunu aradım ama bulamadım bu mümkünmü yer ankara.selam ve saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanağa arkadan bakınca h.bird lnb'sağ yanına takıcan sorunsuz izlersin hatta sirius lnb'sini ince bir ayarla eutelsatw3 uydusunuda izlersin biraz ince ayar biraz sabır kesin bulursun..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı winner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yukardaki belirtimiz uyduları tesekkürler
    niye eurobird 3 anlamadım ayrıca utelsat diye bir uydu yok

hotbird 13 e
    astra 19,2 e
    sirüs 5 e

ayarlanabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar merkez thor ekolarak hotbird ve sirus ok.
    thor merkez olduğuna göre astra 19 eklene bilirmi ek aparatla. çanak yukarıda da belirttiğim gibi 120 cm ofset yer ankara merkez.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dijitürk7 uydusu demek istedim birde uydudan güncelleme uydusu demek istedim yani eurobrid3 33 llyngsat ı araştırırsanız webden gözükür tesekkürler paylaşım için

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı winner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dijitürk7 uydusu demek istedim birde uydudan güncelleme uydusu demek istedim yani eurobrid3 33 llyngsat ı araştırırsanız webden gözükür tesekkürler paylaşım için
    ne olduklarını tabiki biliyorum sadece dogrulatmak amaçlı sordum.

astra >19.2e
    hotbird >13e
    eutelsat w3a > 7e
    sirius > 4.8e
    thor > 1w

yukarıdaki uydular iyi bir ayarla tek bir aparatta alınabilir ama eurobird 3 alınıp alınamıcagı konusunda bişi diyemicem ama mutlaka türksat çanagınızda vardır.

Türksat'a aparat takılıp eurobird 3 de o şekil alabilirsiniz.
    Konu badtempered tarafından (27-01-2009 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende zaman ilk defa 5li aparat kullanmış olucam daha önce hiç aparat kullanmadım bir hata yanlış yapmıyım diye sordum hatta ben test amaçıyla sirüs 4.8e yi 80lik offset çanakla aparatsız buldum tabi balkondan şimdi işlemde ise çatıya çıkartıcaz çanağı ilginize çok tesekkür ederim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne olduklarını tabiki biliyorum sadece dogrulatmak amaçlı sordum.

astra >19.2e
    hotbird >13e
    eutelsat w3a > 7e
    sirius > 4.8e
    thor > 1w

yukarıdaki uydular iyi bir ayarla tek bir aparatta alınabilir ama eurobird 3 alınıp alınamıcagı konusunda bişi diyemicem ama mutlaka türksat çanagınızda vardır.

Türksat'a aparat takılıp eurobird 3 de o şekil alabilirsiniz.
    hocam ilk başta herhalde çanak ayarının türksat olunca daha sonrada aparat eklememi tavsiye ediyorsunuz herhalde bende bu şekilde yapıcam eurobrid 3 33 için saygılarla allah razı olsun :45:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri