REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sivasspor - Galatasaray

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sivas:2 Gs:0 maç bitti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tebrikler sivasspor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ümit Karan hakemden açıklama bekliyor

Galatasaray'ın kaptanı Ümit Karan, Sivasspor maçında neden kırmızı kart gördüğünü anlayamadığını söyledi. Ümit kart gördüğü pozisyon için şöyle konuştu:

Karşılaşmanın bitiminde Lig TV'nin Canlı yayınına katılan golcü futbolcu, hakeme küfür etmediğini vurgulayarak, "Neden kırmızı kart gördüğüm konusunda hiçbir fikrim yok. O pozisyonda ben buza tekme atıyorum. Hakeme itirazım yok. Neden kırmızı kart gördüğüm konusunda bir açıklama bekliyorum. Ben niçin kırmızı kart gördüğümü de bilmiyorum. Ben yardımcı hakeme sordum ben sana küfür ettim mi diye o da hayır dedi. Üzerine su damlası gelmiş diye kırmızı kart gördüm. Benim zaten hakemle bir işim yoktu. Pozisyon olduktan sonra da orta hakem maçın yardımcısına uymak zorunda kaldı. Bir açıklama bekliyorum" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Galatasaray'ın kaptanı Ümit Karan, Sivasspor maçında neden kırmızı kart gördüğünü anlayamadığını söyledi. Ümit kart gördüğü pozisyon için şöyle konuştu:

Karşılaşmanın bitiminde Lig TV'nin Canlı yayınına katılan golcü futbolcu, hakeme küfür etmediğini vurgulayarak, "Neden kırmızı kart gördüğüm konusunda hiçbir fikrim yok. O pozisyonda ben buza tekme atıyorum. Hakeme itirazım yok. Neden kırmızı kart gördüğüm konusunda bir açıklama bekliyorum. Ben niçin kırmızı kart gördüğümü de bilmiyorum. Ben yardımcı hakeme sordum ben sana küfür ettim mi diye o da hayır dedi. Üzerine su damlası gelmiş diye kırmızı kart gördüm. Benim zaten hakemle bir işim yoktu. Pozisyon olduktan sonra da orta hakem maçın yardımcısına uymak zorunda kaldı. Bir açıklama bekliyorum" diye konuştu.

olan oldu artık.geri dönüş yok.devid in bile ceza sahası dışından attığı gol hakem tarafından bile sayılmmıştı.(halem gol olduğunu göremedi yan hakem dahil)olur böyle vakalar.........
    Konu pencere77 tarafından (24-01-2009 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

hiçte iyi bir mazeret değil bende dinledim gs nin topçusuysan yapmayacaksın
    hele birde kaptan çıkmışsın madem hiç birşey yapmadın yardımcı durup dururken orta hakemi niye çağırıp sana kırmızı kart göstertsin ki?
    yalnışmı söyliyorum arkadaşlar neyse.
    Konu f47xfenerli tarafından (24-01-2009 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiçte iyi bir mazeret değil bende dinledim gs nin topçusuysan yapmayacaksın
    hele birde kaptan çıkmışsın madem hiç birşey yapmadın yardımcı durup dururken orta hakemi niye çağırıp sana kırmızı kart göstertsin ki?
    yalnışmı yöyliyorum arkadaşlar neyse.

olayı canlı izlemedim ve gerekte yok.
    % 200 haklısın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olayı canlı izlemedim ve gerekte yok.
    % 200 haklısın...
    sivasın hakkını yememke lazım..hakkıyla kazandılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

% 200 haklısın...
    :45:

FENER-GS-BJK gibi takımlar artık bunlara sığınmamalı trilyonluk bütçeleriyle
    yaptıkları ortada attınızda yedilermi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıvasa hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anadolu takımları hep küçük görünür,büyüdükbe sizde farkedin artık.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri