HAMDOLSUN ülkemizi TEĞET geçen KRİZ maalesef anlaşılan BAZI ARKADAŞLARIDA TEĞET geçmektedir. Bu ÜLKEDE bu İKTİDARI ELEŞTİRMENİN Suç olduğu MALUMUNUZDUR. Fakat artık yazacak bir şey kalmadı HER YERİNDEN PİSLİK çıkan BU CANIM ÜLKEMDE MALUMUNUZ üzere bazı şeylerde
YOLSUZLUK araştırmalarıda ERGENEKON diye diye UNUTTURULMAYA çalışılmaktadır. YAHU DEMEOKRASİ TEK TARAFLI OLURMU, ayıptır kardeşler
adamlar olan darbeleri ASKER in ÜSTÜNE RESMEN İHALE ETMEKTEDİRLER.
12 Eylül ZEVK tenmi oldu benim yaşım 43 ve ben o dönemleri iyi yaşadım işin teferratuatına girmenin anlamı yoktur KARDEŞ KARDEŞE düşman olurken bu oyunu sahneye koyan ASKER miydi.? Yazıklar olsun ki bu ne ASKER DÜŞMANLIĞIDIR eğer o darbe olmasa idi KAN OLUK OLUK akacaktı. Bakınız sakın bu adam DARBEYİ ÖVÜYOR demeyiniz. her kes biliyor GERÇEKLERİ fakat bazı insanlar her şeyde ASKER ŞÖYLE YOK BÖYLE diye diye en sonunda TSK yı çok güzel böldüler valla helal olsun Sn:FORUM YÖNETİMİ sizin almış olduğunuz KARARA SAYGILIYIM bunu böyle biliniz fakat bu gidişle yarın öbürgün ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜ söz konusu olduğunda BU ORDUYU yönetecek BEYİN KALMAYACAK çünkü her kez KORKU içinde.Devam ediniz arkadaşlar TSK yı
DÜŞMAN İLAN EDENLER VE MUHALİF SESLERE DAYANAMAYAN lar. Bu ÜLKE
NASIL OLSA AL ANANIDA GİT DİYEN BAŞBAKANLARDA gördü.ATATÜRK 'ün
KÖYLÜ MEMLEKETİN EFENDİSİDİR SÖYLEMİ şimdilerde yerini AL ANANIDA GİT olarak DEĞİŞMİŞTİR. Artık yazacak bir ŞEY KALMADI başta FORUM YÖNETİMİNE gösterdiği ANLAYIŞ için TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM.