REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arkadaşlar Elveda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Arkadaşlar Elveda

HAMDOLSUN ülkemizi TEĞET geçen KRİZ maalesef anlaşılan BAZI ARKADAŞLARIDA TEĞET geçmektedir. Bu ÜLKEDE bu İKTİDARI ELEŞTİRMENİN Suç olduğu MALUMUNUZDUR. Fakat artık yazacak bir şey kalmadı HER YERİNDEN PİSLİK çıkan BU CANIM ÜLKEMDE MALUMUNUZ üzere bazı şeylerde
    YOLSUZLUK araştırmalarıda ERGENEKON diye diye UNUTTURULMAYA çalışılmaktadır. YAHU DEMEOKRASİ TEK TARAFLI OLURMU, ayıptır kardeşler
    adamlar olan darbeleri ASKER in ÜSTÜNE RESMEN İHALE ETMEKTEDİRLER.
    12 Eylül ZEVK tenmi oldu benim yaşım 43 ve ben o dönemleri iyi yaşadım işin teferratuatına girmenin anlamı yoktur KARDEŞ KARDEŞE düşman olurken bu oyunu sahneye koyan ASKER miydi.? Yazıklar olsun ki bu ne ASKER DÜŞMANLIĞIDIR eğer o darbe olmasa idi KAN OLUK OLUK akacaktı. Bakınız sakın bu adam DARBEYİ ÖVÜYOR demeyiniz. her kes biliyor GERÇEKLERİ fakat bazı insanlar her şeyde ASKER ŞÖYLE YOK BÖYLE diye diye en sonunda TSK yı çok güzel böldüler valla helal olsun Sn:FORUM YÖNETİMİ sizin almış olduğunuz KARARA SAYGILIYIM bunu böyle biliniz fakat bu gidişle yarın öbürgün ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜ söz konusu olduğunda BU ORDUYU yönetecek BEYİN KALMAYACAK çünkü her kez KORKU içinde.Devam ediniz arkadaşlar TSK yı
    DÜŞMAN İLAN EDENLER VE MUHALİF SESLERE DAYANAMAYAN lar. Bu ÜLKE
    NASIL OLSA AL ANANIDA GİT DİYEN BAŞBAKANLARDA gördü.ATATÜRK 'ün
    KÖYLÜ MEMLEKETİN EFENDİSİDİR SÖYLEMİ şimdilerde yerini AL ANANIDA GİT olarak DEĞİŞMİŞTİR. Artık yazacak bir ŞEY KALMADI başta FORUM YÖNETİMİNE gösterdiği ANLAYIŞ için TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam sen bıraz kafanı dınle herkes neyın ne oldugunu zaten bılıyor.sıkma canını unutmadık canakkaele sehıtlrını.bız atalarımız sayesınde dunyanın en guzel topraklarında Türkiyede yasıyoruz.dınlen toplan sızın gıbı forumumuzda paylaşım yapmayı seven ınsanlar her zaman lazım.hayatın kendısı sıyasetın cemberınde.bos ver.bugun ve yarını nasıl rahat yasayacagınızın planını yapınız saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nereye gidiyorsunuz onu pek anlamadım?

Eger sorun benim kapattıgım konu ise Siyasi Konularda sizlerin oyları ile bizlerin mudale etmesi gerektigi uygun görüldü

Bknz; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi burada sizin anlattığınız şey şudur bize gelince elhamdulillak size gelince yarabbi şükür eh ne güzel bu ülke 28 şubatlarıda unutmadı ona göre burda siyaset yapmayalım lütfen??????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forum içinde her kişiyi memnun etmek mümkün değildir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence herkes fikirlere saygılı olmalıdır ,kendi kanatimce bu günleri yaşayan millet sandıkta neyin ne olduğunu kanıtlayacaktır.geçmişe şöyle bir bakın bakalım bir dikili ağacım yok diyenleri gördü bu millet-mesudunu gordu-tansusunu-ecosunu -erbakanını vs vs .geldikleri gibi gittiler neden diye hic sordunuzmu kendinize çünkü bu halkı kulandılar bu halkın sırtından yeddi sülalerini zengin ettiler( ha içlerinde namuslu olanlara lafım yok bu sadece ecevit içindir dürüstlüğünden dolayı) olan halka oldu,siyaset yapmıyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum katılın yada katılmayın saygım var ,bize 5 yıl verın dediler verildi ,bir beş yıl daha verildi sonuç kocaman bir sıfır fakir fukaraya nutuk atıldı meydanlarda şöyle olacak böyle olacak hakatten oldu herşey iki misli oldun,ha ne olmadı bu ülkenin ordusuna bise olmadı onuda yıpratmak için elinden gelen yapılmaktadır ,satılık kalemler aldıkları haraçlarla orduya saldırmakdadırlar,unutmayın arkadaşlarbu ülkede eğer ordu bölünür yada parçalanırsa Türkiye çok solemiyorum 1 haftada parçalanır ,Türkiye içindeki kültürler birbirine girer ar kalmaz,eda kalmaz,namus kalmaz,ülke kalmaz bakın bakalım etrafınızdaki insanlara düşman olurlar bir birlerine ,zaten yapılmak istenende budur ,bizler sağduyulu olmalıyız unutmayın ,kimseye kalmaz makam vede mevkiler ,bu gün hesap soranlar yarın hesap vermek zorunda kalırlar,ha eğer yapılan bir yanlış varsa mutlaka cezasını bulmalı ha yoksa tum ysananlar hayal ürünüyse ,rüyadan uyandığımızda gerçek doğrularıda görürüz,birlik zamanı beraberlik zamanıdır

herkese selam ved e saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygı duymmak gerekır krız secım ekonomı havaların bu aylarda ozellıkle marmarada halen sıcak olması temennım bu elvedanın hayata olmamasıdır..saygılarımla.insanı yargılamadan once dınlemek en olumlu davranıstır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nereye gidiyorsunuz onu pek anlamadım?

Eger sorun benim kapattıgım konu ise Siyasi Konularda sizlerin oyları ile bizlerin mudale etmesi gerektigi uygun görüldü

Bknz; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müdahale etmek....konuşulan (ki..konuşmadan nasıl duruyosunuz anlamıyorum...şayet anlamazsanız memleket meselelerinden..bırakın anlayanlar...kendi görüşlerini söylesinler...) her siyasi konuyu kapamaksa...o konuların açılmasının ve konuşulmasının da kesin bi dille "yasak"olduğunu söyleyin arkadaşım...
    yoksa...iki laf ediyoruz diye konu kilitlemeyin lütfen...dijitalci arkadaşım haklı...sonuçta konuştuğumuz hayatın taa kendisi..sanal değil...
    müdahale edin tabi arkadaşım..ama müdahaleyi..."kişiselleştirmeyin...hakaret etmeyin...vs.."babında..doğru yönlendirmelerle yapın...
    yoksa sitemiz çok cılız kalır....haberiniz ola....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müdahale etmek....konuşulan (ki..konuşmadan nasıl duruyosunuz anlamıyorum...şayet anlamazsanız memleket meselelerinden..bırakın anlayanlar...kendi görüşlerini söylesinler...) her siyasi konuyu kapamaksa...o konuların açılmasının ve konuşulmasının da kesin bi dille "yasak"olduğunu söyleyin arkadaşım...
    yoksa...iki laf ediyoruz diye konu kilitlemeyin lütfen...dijitalci arkadaşım haklı...sonuçta konuştuğumuz hayatın taa kendisi..sanal değil...
    müdahale edin tabi arkadaşım..ama müdahaleyi..."kişiselleştirmeyin...hakaret etmeyin...vs.."babında..doğru yönlendirmelerle yapın...
    yoksa sitemiz çok cılız kalır....haberiniz ola....
    Sayın:erdal05;
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bılınızkı teknolojının ve uydu dunyasının en son en yenı bılgı ve haberlerle doludur.bızler devamlı guncel tutarız.bu konuyla ılgılenmek serzenıslerınızze mini bılgı ekleme geregı duydum.
    Bır anket acıldı Bknz; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. diye.fakat sonucuda belli.sıyası haberler vermeyın demıyoruz malum secım yakın ınsanlar haberler verecektır.fakat bazı konular oluyorkı tartısma satasmaya kufurekişisel atısmaya donuyor.bu forum uydu ve teknolojı aggırlıklı forumdur fakat bunun yanındada degısık bolumlerde mevcuttur.paylasıma her yonu ıle acık bır sıtedır.
    Etrafınızdakı sıtelere bır bakn supersat ın kopyasıdır.bı bakın t...ky form gıbı sıtelerde yazdırıyolarmı sıyasetın ^^s^^ni bile yazamazsınız.bızler uyarmakla yetınıyoruz adam asıp kesmıyoruz.sızler bızler ıcın degerlı onemlı kısılersınız sızlere onem vermesek ınanın gece gunduz ben ve arkadaslarım vakıtlerını burada harcamazlar.bu ısı parayla degıl gonul işi olarak yapıyyoruz.bu site sadce Sn:Serkan YILMAZ ın degıl sızın bızım onların herkesın.taki kurallar cercevesı adı altında.Siz bılıyormusunuzkı sıyası veya dıger konular sadece supersat sayfalarında degıl google arama motorundanda dunya bıze ulasabılıyor.bazen kişisel tartısmaların suyu cıkıyor hakaretler v.sire googlede bunu goren halk sizce begenırmı.googleye sarıkanarya_41 yada suat oskay yaz bakalım benım adımla imzalı cok konu goreceksınız supersat adı altında.kim ister sacma sapan yazdıgım konularımın googlede sayfa olmasını.
    Sizlere saygı ve sevgı duyuyoruz sizlere onem verıyoruz.
    Teknoloji ve uydu dunyasındaki yerimiz belli..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri