bence herkes fikirlere saygılı olmalıdır ,kendi kanatimce bu günleri yaşayan millet sandıkta neyin ne olduğunu kanıtlayacaktır.geçmişe şöyle bir bakın bakalım bir dikili ağacım yok diyenleri gördü bu millet-mesudunu gordu-tansusunu-ecosunu -erbakanını vs vs .geldikleri gibi gittiler neden diye hic sordunuzmu kendinize çünkü bu halkı kulandılar bu halkın sırtından yeddi sülalerini zengin ettiler( ha içlerinde namuslu olanlara lafım yok bu sadece ecevit içindir dürüstlüğünden dolayı) olan halka oldu,siyaset yapmıyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum katılın yada katılmayın saygım var ,bize 5 yıl verın dediler verildi ,bir beş yıl daha verildi sonuç kocaman bir sıfır fakir fukaraya nutuk atıldı meydanlarda şöyle olacak böyle olacak hakatten oldu herşey iki misli oldun,ha ne olmadı bu ülkenin ordusuna bise olmadı onuda yıpratmak için elinden gelen yapılmaktadır ,satılık kalemler aldıkları haraçlarla orduya saldırmakdadırlar,unutmayın arkadaşlarbu ülkede eğer ordu bölünür yada parçalanırsa Türkiye çok solemiyorum 1 haftada parçalanır ,Türkiye içindeki kültürler birbirine girer ar kalmaz,eda kalmaz,namus kalmaz,ülke kalmaz bakın bakalım etrafınızdaki insanlara düşman olurlar bir birlerine ,zaten yapılmak istenende budur ,bizler sağduyulu olmalıyız unutmayın ,kimseye kalmaz makam vede mevkiler ,bu gün hesap soranlar yarın hesap vermek zorunda kalırlar,ha eğer yapılan bir yanlış varsa mutlaka cezasını bulmalı ha yoksa tum ysananlar hayal ürünüyse ,rüyadan uyandığımızda gerçek doğrularıda görürüz,birlik zamanı beraberlik zamanıdır

herkese selam ved e saygılar