Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Guvenli Alışveriş siteleri hakkında bilgiler

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Guvenli Alışveriş siteleri hakkında bilgiler

Arkadaşlar sitemizde birçok alışveriş sitelerinin reklamları mevcuttur biliyorsunuz Kendiminde alışveriş yaptıgım ve kesinlikle sorun yasamadıgım firmaları tanıtmak istiyorum hem bilgi paylaşımı olsun hemde sizinde varsa guvenli alışveriş merkezi siteleri belirtirseniz sevinirim.

Benim favori alışveriş yaptıgım siteleri sırasıyla belirtiyorum

- Hızlı al firması kesinlikle su an için benim uygun olanı hem kaliteli ürünler olması hemde 12 taksid imkanları ve ürün destegi ile mükemmeller.Tüm gsm kontorlerini taksitlede alabilirsiniz ben gecen gun turkcel 250 kontor 10 taksitle satın aldım mesela ayrıca 50 ytl üzeri alışverişlerde kargo ücreti almıyorlar

Sitelerinde kredi kartı bilgileri çalacak herhangi vs bir durumları yoktur ve pazar payı buyuk olan bir sitedir.Ayrıca havale ilede alışveriş yapabilirsiniz.

Hızlı al firması yakından tanımak isterseniz bu linkten bulabilirsiniz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

-Hepsi burada firması ise bizim tavsiye ettigimiz ve kendimizin alışveriş yaptıgı sitedir.Hepsi burada internet alışveriş sektöründe su anda bir numara bir sitedir banka kartlarına taksid yapmaları ürünleri sorunsuz gondermeleri extra özellikleri arasında bir sitedir

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

-Gitti Gidiyor firması ise 2 ci el ürünlerin ve sıfır ürünlerin satıldıgı bir acık artırma ve hemen al sitedir.Örnek verecek olursa bir ürün alacaksınız diyelim fiyat uygun geldi ürünü aldınız kredi kartı bilgilerinizi guvenle girebilirsiniz.Ürün siz eve gelip denedikten sonra onaylana dek satıcıya para aktarımı olmuyor.Yani guvenli bir ortamda ikili alışveriş yapabilirsiniz.

-Nevaria firması ise gitti gidiyor tarzı bir sitedir özellikleri hemen hemen aynı gitti gidiyora benzemektedir.mynet şirketine baglı bir kuruluştur..Ve guvenle alışveriş yapabilirsiniz.

AYRICA SİTEMİZDE SABİT BANNERLERİ BULUNAN UYDU FİRMALARINDANDA GUVENLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ.

*Uydu firmaları diğer alışveriş sitelerine göre daha cok uygun fiyata sizler sunmaktadırlar.Ürünleri aldıgınızfa 1 gun içinde kargoya verilmekte sektore sorunsuz hizmet etmektedirler

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (Uydu ve uydu aksesurları bulabileceginiz geniş bir ürün yelpazesi olan bir firma)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (Uydu ve uydu aksesurları bulabileceginiz geniş bir ürün yelpazesi olan bir firma)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ( merkezi sistemde lider kuruluş)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ( Canak anten-lnb ve aparat imalatında sektorde önemli bir firma)

Konu Admin tarafından (17-01-2009 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri