REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bi akıl verin ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bi akıl verin ?

Goldmaster 20300 cı cihazım var ve uzun zamandan beri yazılım çıktığı yok ve bu cihazlara bir daha yazılım verilmeyeceği söyleniyor. bir arkadaşım cihazımı 100 ytl ye almak istiyor bu cihazı yüz liraya satıp üstüne biraz para koyarak dreamboxbox 500= 225 ytl veyada next 2000 cıs süper plus usb li cihaz 240 ytl ye almak mantıklımı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mantıklı next değilde dreambox almann daha mantıklı bence hiç düşünme ver gitsin iyi para vermiş cihazına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox veya next alacan öyle çok acemi değilim uyduda ama evde internet yok bide gönlümde dreambox var bunların yazılım desteği nasıl acaba yazılımla hangi paketler açık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç durma 50 ytl'ye bile ver.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hım internet yoksa dream alma next al ama yazılım olayı artık bitti gibi bişi next alsanda çok şey değişmez ama yinede sen bilrisin karar senin intenet alcaksan kesinlikle dram al.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

deram 600 pvr alasım var alsam pişman olurmuyum başım ağırımı bide 600 pvr nin kasası 500 serileri giçi küçükmü acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dreambox alırsan servere para vereceksin.Bildiğin bedava doğru dürüst çalışan server varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı sattım dreambox 500 alacam tahmin edersem fiatı 220 ytl civarında şimdi bana söyleyin bu cihazı alırsam pişman olurmuyum? vede bana sağlam bir site söyleyin havale ile cihazı alabileceğim bir uydu cihazı satan site internette hiç alışveriş yapmadım pek güvenemiyorum.klon cihaz alacam inşallah bir sorun yaşamam klon cihaz kullananlar sorun yaşıyorlarmı acaba onuda merak ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepinize yardımlarınızdan dolayaı teşekkür ederim cihazı aldım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri