LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
çok uğraştık be volkan illaki bir yerinde hata veriyor.mesela
gaçen gün çakırla dükkanda baya uğraştık her şey ok halletik
bu seferde server bilgilerini yazacağımız yerde takılı kaldık.
girdik bir şekilde onuda ama sonuç hüsran olmadı![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
fenerli merhaba bende izmirliyim ve andlinüx çok kurdum ve şu an sorunsuz izliyorum ccam i boş vaktim de çok dilersen irtibat kuralım ben sana kurarım bu arada galiba ortak arkadaşımız var gibi geliyor bana secsat la tanışırım
ustalar programı kurdum fakat şu uyarı var filter is gone bye bye
çok teşekkürler emeklerinize sağlık ancak bir şey sormak istiyorum skystar-hd-2 de de
oluyormu cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim
bu ne işe yarıyo anlamadım![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri