badtempered x dream gibi girip eklesek de olmuyor mu 9400ler için olmuyprsa ne kadar kötü yahu ...
Evet arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Benim cihaz 9400 cı ***leridentleriyle birlikte tüm şifreleme sistemlerine girdim nafile açmıyor. bis bölümünün ilk satırına da ***leri ayrı ayrı girdim yine açmadı. Ancak arkadaşta gm 11400 cım cihaz vardı. Ona 22.12.2006 tarihli yazılımı attım. ***leri identleriyle birlikte Viacces şifreleme bölümüne girdim. Cihazı kapatıp yeniden açtıktan sonra kanalın şifresi çözülüyor. Yapmanız gereken hangi JSC Sports (1,2,3,4) kanalını izleyecekseniz kanalın üzerine gelip cihazı kapatıp açmanız yeterli olacak.. hepinize iyi seyirler. Ancak lig tv de yayınlanan maçlardan henüz izleyemedim. Acaba hangi günlerde hangi takımımızın maçlarını veriyor. Sahiden lig tv yi açıyormu bilemiyoerum. Gösterirse çok ala olur...
İlk mesajda gerekli ayrıntıları vermiştim yanlız birşey dikkatinizden kaçmış Jsc +3 açılmaz.Çünkü ke.y bilinmiyor.
Ayrıca Lig Tv yi çözdügü filan yok hafta bir yada iki maç yayınlıyor bizim ligten o yüzden izlenebiliyor.
Ke.y hafta sonuna kadar giderse izleriz.![]()
çok teşekkür....
57000ci makinem var nasıl şifre girceğim bu makineye???? yukarıda yazdığın şifreleri girdim.. işe yaramadı.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri