REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Acele Edin Bedava 25 KONTOR VEYA 25 DAKİKA HEDİYE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Admin tarafından (28-01-2009 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşım için teşekkürler ama çok zahmetli...
    hiçde zahmetli değil ayrıca bunu daha öncede yaptılar adamlar 500 kontör götürmüştü onların yüzünden bizde alamadık zaten numaram kayıtlıdır orda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı m.demir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiçde zahmetli değil ayrıca bunu daha öncede yaptılar adamlar 500 kontör götürmüştü onların yüzünden bizde alamadık zaten numaram kayıtlıdır orda
    Hocam kaç 500 keşke 500 olsa bir site var cogu 1000 kontor sömüren bile olmuş ben bu durumu gorunce inan şok oldum zaten konudaki linki bile sildim sonucta bu bir firma ama her türlü önlemleri almışlar helal olsun onlara.Gitti gidiyor kontor veriyor ama bunu sitelerini tanıtmak ve gitti gidiyoru daha iyi tanıtmak için vermektedir.

Bundan yararlanmak isteyen kişiler bile bazı kişilerin hattinde fazla kendi hattına kontor yüklemesi sonucunda diger tuzel kişilere kontor yuklenmemesi sebeb olmuşlardır.

Bizim halkımız bunu yaptıgı surece biryerlere gelmemiz çok zor

*Sırf bu tutumlar yuzunden milletimiz arastırmacı olsun diye gitti gidiyor linkini sildim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben oraya zaten üyeyim benimkisi olmaz sanırım..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

25 kontüre düşecek ve tenezülüyet edecek yoktur umarım linkide isteyen bulur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tatu38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    25 kontüre düşecek ve tenezülüyet edecek yoktur umarım linkide isteyen bulur.
    Sonucta sadaka vermiyorlar tanıtım reklamları 25 kontor iyi bir rakam
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm. Arkadaşlar yalnızca bu firma değil bunun gibi birçok firma çeşitli kampanyalar düzenliyorlar aklımızı karıştırıp cebimizden paralarımızı almak için; Ben derim ki gerçekten ihtiyacı olan varsa zahmete değer yoksa sil gitsin aklını karıştırma (Hani bir söz vardır Aklını alırım senin) işte bunlarda böyle aman aklımıza sahip olalım. Ayrıca Serkan YILMAZ kardeşimizede bizleri bu gibi şeylerden haberdar ettiği için çok tşk. ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylasşım için tşk kimse kimseyi zorlaımıyor isteyen katılır istemeyen katılmaz saygılarımla..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mademki üyelere 25 kotör veriliyor (avea wodafonlarada )verilsin kardeşim burda haksızlık oluyor mesela bende üyeyim wodafon kullanıyorum

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri