Konu Admin tarafından (28-01-2009 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.
Hocam kaç 500 keşke 500 olsa bir site var cogu 1000 kontor sömüren bile olmuş ben bu durumu gorunce inan şok oldum zaten konudaki linki bile sildim sonucta bu bir firma ama her türlü önlemleri almışlar helal olsun onlara.Gitti gidiyor kontor veriyor ama bunu sitelerini tanıtmak ve gitti gidiyoru daha iyi tanıtmak için vermektedir.
Bundan yararlanmak isteyen kişiler bile bazı kişilerin hattinde fazla kendi hattına kontor yüklemesi sonucunda diger tuzel kişilere kontor yuklenmemesi sebeb olmuşlardır.
Bizim halkımız bunu yaptıgı surece biryerlere gelmemiz çok zor
*Sırf bu tutumlar yuzunden milletimiz arastırmacı olsun diye gitti gidiyor linkini sildim![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ben oraya zaten üyeyim benimkisi olmaz sanırım..
25 kontüre düşecek ve tenezülüyet edecek yoktur umarım linkide isteyen bulur.
teşekkürler arkadaşlar
Slm. Arkadaşlar yalnızca bu firma değil bunun gibi birçok firma çeşitli kampanyalar düzenliyorlar aklımızı karıştırıp cebimizden paralarımızı almak için; Ben derim ki gerçekten ihtiyacı olan varsa zahmete değer yoksa sil gitsin aklını karıştırma (Hani bir söz vardır Aklını alırım senin) işte bunlarda böyle aman aklımıza sahip olalım. Ayrıca Serkan YILMAZ kardeşimizede bizleri bu gibi şeylerden haberdar ettiği için çok tşk. ederim.
paylasşım için tşk kimse kimseyi zorlaımıyor isteyen katılır istemeyen katılmaz saygılarımla..
mademki üyelere 25 kotör veriliyor (avea wodafonlarada )verilsin kardeşim burda haksızlık oluyor mesela bende üyeyim wodafon kullanıyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri