Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sunny At11000 Hd

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sunny At11000 Hd

SUNNY AT 11000 HD ALDIM.kurulumunu yaptım.Hd yayını seyretmek için hortbird uydusuna girdim.ama hiç hd kanalı bulamadım.bulduklarımın hepsi şifreli.Acaba bu şifreleri kıracak bir yazılım varmı?varsa servisi bunu yaparmı bilgi verirseniz sevinirim.sevgiler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TIRTIL1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SUNNY AT 11000 HD ALDIM.kurulumunu yaptım.Hd yayını seyretmek için hortbird uydusuna girdim.ama hiç hd kanalı bulamadım.bulduklarımın hepsi şifreli.Acaba bu şifreleri kıracak bir yazılım varmı?varsa servisi bunu yaparmı bilgi verirseniz sevinirim.sevgiler:45:
    Hayır arkadasım o sifreli kanalları kıracak bir yazılım yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunyy hd

sunny hd uydu var trt 1 şifre nasıl kırıcaz yardım teşekurker

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12130 V 27500 de m2 hdtv var fta ch seyredilen birtek onunla denersin kardeş.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mamur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12130 V 27500 de m2 hdtv var fta ch seyredilen birtek onunla denersin kardeş.
    Arkadaşında dedigi gibi Magyar 2 HD FTA HD yayın yapmatadır.

Frekans Parametreleri : 12130 H 27500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım hayırlı olsun ama şu zamanda o cıhaza neden o parayı verdınkı alsaydın 100 ytl lık bir cihaz sonra hem daha ucuza hemde daha ustun bir cihaz alırdın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım hayırlı olsun ama şu zamanda o cıhaza neden o parayı verdınkı alsaydın 100 ytl lık bir cihaz sonra hem daha ucuza hemde daha ustun bir cihaz alırdın.
    100 lira vermektense --300 tl verip kaliteli olsun dedim.
    badtempered arkadaşın dediği kanalları buldum.Mükemmel gösteriyor.
    200 tl fazla vermeğe deydi.bana göre çok iyi bir çihaz.Hattagörüntü bilgilerine de baktım--h264 1920-1080 diye gösteriyor.Kaliteli çihaz...Aradaki fark 200 tl dedi doğrusu:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen canını sıkma yakında kanallar çoğalacak bence en iyisini etmişsin yalnız biraz sabret atmacadan şikayeti olanmı var varsa sölesin ne çıkartmışda sorun olmuş ??????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TIRTIL usta fazla para vermeklen kaliteli cihaz aldım saymaklan olmuyor dikkat edersen forumlarda okadar ucuza cihaz varki kaliteli cihazdan daha hızlı kanal değşimi vede en gücel çıkan yazılımlara bile sahip uydulardır almış olduğun cihazı sadece hd özeliği vardır kanal değişiminde çok çok hantal geçişleri vardır aynı sunny eski analoglu cihazlar gibi geçiş yapıyor zati menüsü bildiğimiz kaon menüsüdür yazılım olayıda bildiğin gibi bu son yıllarda ne denli yazılımlar geliyor kaon cihazlarına fark ediyorsundur

saygılar hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar macar tv de hd yayını izledim.Ancak info ya bastığımda ekranda--1920-1088(Square) yazıyordu.1920-1080 olması gerekiyor diye biliyorum.1920-1080İ/P yazmıyor.1920-1088(Square) yazıyor.Altada yanlızca 1080 İ yazıyor.neden acaba açıklayacak biri varmı?sevgiler
    Konu TIRTIL1 tarafından (29-01-2009 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri