REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Baff 6000 Gold Twin Çöktümü?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Baff 6000 Gold Twin Çöktümü?

Bende cihaz var baff 6000 gold twin nilesattaki art kanallarını izlerken birden şifreli kanal yazdı artık makine ne hotbirde ne de nilesat taki hiçbir kanalı çözmüyor yazılımda attım da yine aynı sorun çöktümü? makine yardımm lütfenn eğer orjinal yazılım varsa paylaşın

BANA ORJİNAL YAZILIMI LAZIM LÜTFEN YARDIM
    Konu sonsuzyol tarafından (29-01-2009 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yanlış Yazma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaza diğerleri gibi 2 de 1 yazılım atmayınız. güncelleme yapmaz ve işe yaramaz hale gelir.
    kanallarda sorun yok açık şuan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ne pimpirikli adamlarsınız ya.3 gün öncesinden forumlarda basbas bagırıyolar serverlerde bakım var diye ,hala cihazım çöktü diye konu açıyorsunuz.. helal olsun forumu takibinizee ne deyim..

4. 01-02-2009, 10:39

Sebep
    Kendinize gelin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu? Baff6000Gold Twin 21.6e uydusu için paylaşım alabilmemiz için ne yapmamız gerekiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende aynı derteyim yanlız dikkatimi çenen bir olay var benim cihaz IQ pulus bütün forumları araştırdım hepsindede aynı şekilde anlatılıyor kabloların yerini degiştirip öyle yazılım atın deniyor bende aynı şekilde yapıyorum yazılım almıyor hata veriyor ama 5 seferdenedim emu olayını yüklüyorum neden acaba böyle oluyor sorun nerde acaba emuyu attıktan sonra cihazımın bis bölümü yok olmuş ama diyer şirreleme sistem bilgisi duruyor sebebi nedendir acaba
    Konu pirler tarafından (19-05-2009 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazdımı bitirmeden konu açma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 35

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende aynı derteyim yanlız dikkatimi çenen bir olay var benim cihaz IQ pulus bütün forumları araştırdım hepsindede aynı şekilde anlatılıyor kabloların yerini degiştirip öyle yazılım atın deniyor bende aynı şekilde yapıyorum yazılım almıyor hata veriyor ama 5 seferdenedim emu olayını yüklüyorum neden acaba böyle oluyor sorun nerde acaba emuyu attıktan sonra cihazımın bis bölümü yok olmuş ama diyer şirreleme sistem bilgisi duruyor sebebi nedendir acaba

Değerli üyemiz 2. boarda yazılım atma işlemini aşağıdaki linkten nasıl atıldığına bakabilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bıss satırının geri gelmesi için aşğıdaki linkte bulunan softcamı yükleyiniz.

DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli üyemiz 2. boarda yazılım atma işlemini aşağıdaki linkten nasıl atıldığına bakabilirsiniz.

bıss satırının geri gelmesi için aşğıdaki linkte bulunan softcamı yükleyiniz.

usta bilgi için çok teşekür ederim yanlız anlıyamadım olay 2 tane kablo var bu ikisin yerlerini degiştiripte mi atıyoruz yoksa birinimi:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım teknisyen ustanın verdigi ilk linki incele diikatli bak kesin yaparsın süper anlatmışlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım teknisyen ustanın verdigi ilk linki incele diikatli bak kesin yaparsın süper anlatmışlar..
    yardımlarınız için çok teşekkürler bir aydır ugraşıyorum bu cihazla aldıımda 53 yazılımı yüklüydü 21 dereceye yazılımını atmaya ugraşıyordum şu an *** dosyasını yükledim denicem kanalları açıp açmadıını kabloların yerini degiştirip emu dosyasını yükledim eyer olmassa bagcılardaki servise götürcem birçok cihazla ugraştım bu cihazın kablo çevirme olayını birtürlü çözemedim çözemeyişimin sebebi 21 yazılımı buldum anlatıldı şekilde yaptım cihaz almadı başka yazılım buldum açıp baktıımda 21 derece emu dosyası diyordu onu çok rahat yükledim kafamı karıştıran olay yazılım denilen olay emumu oluyor acaba bunu açıklarsanız çok teşekkür ederim:49::49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri