REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Digitürk İçin Bilgi Lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digitürk İçin Bilgi Lütfen

Selam Arkadaşlar

Bir şey öğrenmek isteiyorum..26.01.2009 tarihinde ekospor paketi vardı yanlış yazmadıysam 69 luk paketi 39.90 veriyorlardı ..Acaba üye olmak istesem yararlanamazmıyım..Gerçi aradım ama kampanya bitti olmaz dediler ..Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi..Veya unutayım mı..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o kampanya bitti.

Müşteri Hizmetlerini arayıp size bitti demişlerse o fiyata vermezler ama pazarlık yapın daha düşük verebilirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o kampanya bitti.

Müşteri Hizmetlerini arayıp size bitti demişlerse o fiyata vermezler ama pazarlık yapın daha düşük verebilirler
    Valla açtım 27 sinde ve 28 de bitti dediler ..kapattım telefonu ..dedim şimdi pazarlık içinde laf etmesinler diye..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Roc72 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla açtım 27 sinde ve 28 de bitti dediler ..kapattım telefonu ..dedim şimdi pazarlık içinde laf etmesinler diye..
    yok siz tekrar arayın pazarlık yapın büyük bir ihtimal daha düşük bir fiyata satarlar

Tipik digitürk uygulaması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok siz tekrar arayın pazarlık yapın büyük bir ihtimal daha düşük bir fiyata satarlar

Tipik digitürk uygulaması

İlginç olucak ama 69 luk ürünü kaça kadar düşerler ki.. ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Roc72 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlginç olucak ama 69 luk ürünü kaça kadar düşerler ki.. ..
    ekospor paketini 39.90 verdiler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri