Ama sevindirici bir haber var yeni bir isim var aynı sizlerin izinden giden bu vatanı ve milleti herzaman savunan yumruğu masaya vuran ve sizleri tekrar bize hatırlatan bu vatanı tekrar cihanda söz sahibi yapmaya çalışan,Adı Recep Tayyip Erdoğan Her ne kadar arada çatlak seslerde çıksa olsun onlarda zamanla anlayacak ve gerçekleri görecektir,tek tesellimiz bu adamdır bu aralar sizin bıraktığınız toprakları yağmayalanları dünyanın gözü önünde fırçalıyoruz artık kuyruğumuzu bacaklarımızın arasından çıkardık ve mirasınıza sahip çıkmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, Hepinizden Özür Diliyorum..
mirasa nasıl sahip çıkıyoruz.senin yeregöğe sığdıramadığın bu tayyip zamanında son 6 yılda 2 kıbrıs adası büyüklüğünde vatan toprağı yabancılara satıldı ve 7 milyar para karşılığı.biz kıbrısa gitsek ve rumlara alın şu 7 milyar dolarıda kıbrısın sizdeki yarısını bize satın desek kabul ederlermiydi acaba.yine bu başbakanın maliye bakanı unakıtan şöyle diyor:amma komünist ül***mişiz sata sata bitirememedim.babalar gibi satacağım.parasını versinler çanakkale şehitliğini bile satarım. bu hükümet ve bu başbakan sayesinde:telkom-petkim-erdemir-tüpraş-seka-et ve balık-bankalar-limanlar-tekel-seydişehir aliminyum ve daha neler neler yok fiyatına özelleştirme adı altında peşkeş çekildi.ülkemiz tarihin hiçbir döneminde görülmemiş peşkeş ve talan ile ekonomik ve siyasi talan ile çökrtilmekte iken davostaki iç politikaya dönük şov ile tayyibi aklamak niye?ab emriyle bu ülkenin siyasi ve ekonomik peşkeşlerini ne çabuk unuttunuz.? davostaki dik duruşu ermeni meselesinde de gösterebilseydide işçi partisi lideri dr. doğu perinçek gibi (ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır) diyebilseydi ya.
Yeniden bu tartışmaların hiç lüzumu yok,Sizin gibi düşünenler çok az kaldı ancak yinede saygı duyuyorum görüşlerinize.. Teşekkürler
:49:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri