Sevgili Kardeşlerim
Olumlu, olumsuz düşünen herkese teşekkür ediyorum. Her insanın kendisine göre doğrusu vardır. Güven vermeyen iş tekliflerini kabul etmeyince elimdeki bilgileri, katma değer servislerini, güvenlik açıkları, reklam ... bedava almak için şantaj altında mahkemeye verdiler. Amaç yıldırma politikasıydı. Turkcell de güvenlik açığı bir tane değil ki, işin ilginç yanı siz bir konuda haklı olduğunuza inanıyorsanız önünüze mutlaka fırsatlar çıkacaktır. Açık aramak gibi bir derdim de yok. Yine Turkcell ile ilgili YASAL bir işlem yaparken 30 saniye de dilediğiniz bir kimsenin Turkcell hattını devre dışı bırakabiliyorsunuz. Yazıda belirttiğim gibi deneme yapmama gerek yok çünkü hislerim de yanılmadım. Daha önce vodafonede istenilen numaradan gizli sms gönderme konusuna değindim amacım neydi insanlar güvenlik açıkların farkında olsunlar ki ona göre kendilerini savunsunlar. Yine daha önce hangi adsl kullanıcı adıyla nete bağlanırsa kota ona yazar dedikten sonra Türk Telekom abonelerini uyardı. Eğer ki bir şirketten tehdit yada şantaş yoluyla para sızdırmayı düşünsem şirket yetkilileri ile görüşmek yerine bilgimi illegal kimselere veririm. Bunları yaparsam daha fazla kazanacığıma hak verirsiniz. Ama diyorum ya bilgimi hiçbir zaman art niyet içinde kullanmadım. İnsanlar zarar görmesin diye uyarıyorum ve uyarmayada devam ediyorum. Mahkeme kararında zaten zarar olmadığıda ortadadır. Bu yazımı yazmamtaki amaç benim için olumlu düşünmeniz değil Türkiye de neler olduğunu bilin ki benim başıma gelenler başınıza geldiğinde ona göre davranızın. Allah rızası için dualarınızı esirgemeyiniz bu bana yeter Sevgili Kardeşlerim

Bir kaç tane link veriyorum belki bazı arkadaşlarım faydalanabilir

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (FreeSMS) bedava sms gönderme

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yasal olarak medeni hal öğrenme

NOT: Farkına varmadan saygısızlık yaptıysam özür dilerim