Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Şok iddia! Turkcell'de açık!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    helal olsnn hocam sana . . .
    Sevgili Kardeşim

İlginize teşekkür ediyorum Allah rızası için dualarınızı esirgemeyiniz yeterlidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı truva55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok önemli bir konu dikkat etmek lazım
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. linkindeki mahkeme dosyaları incelendiğinde açığın iddia değil gerçekten varlığı anlaşılacaktır.

Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl yaptığı sorulup düşündürür elalemin pin ve pukkuna nasıl sahip oluyor kendi kartı üzerine başkalarının pinini ve pukkunu girse kendi kartı başkalarının nomarasımı oluyor şahsen ben bu habere pek inanmıyorum saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl yaptığı sorulup düşündürür elalemin pin ve pukkuna nasıl sahip oluyor kendi kartı üzerine başkalarının pinini ve pukkunu girse kendi kartı başkalarının nomarasımı oluyor şahsen ben bu habere pek inanmıyorum saygılarımla aliharbiye.
    Bilişim kanunlarına göre eylem suç olmasa ispatı 10 saniyelik bir işlem. Yine de belgeleri incele derim sevgili kardeşim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    farketmez zaten -20 kontörüm var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstat haketten taktir edilecek adamsın [DURMAK YOK YOLA DEVAM]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ceydonmez ve kirmastılı arkadaşlarım ta 4 ay önceki konuya neden atladınız anlamadım

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri