Sevgili Kardeþlerim
Olumlu, olumsuz düþünen herkese teþekkür ediyorum. Her insanýn kendisine göre doðrusu vardýr. Güven vermeyen iþ tekliflerini kabul etmeyince elimdeki bilgileri, katma deðer servislerini, güvenlik açýklarý, reklam ... bedava almak için þantaj altýnda mahkemeye verdiler. Amaç yýldýrma politikasýydý. Turkcell de güvenlik açýðý bir tane deðil ki, iþin ilginç yaný siz bir konuda haklý olduðunuza inanýyorsanýz önünüze mutlaka fýrsatlar çýkacaktýr. Açýk aramak gibi bir derdim de yok. Yine Turkcell ile ilgili YASAL bir iþlem yaparken 30 saniye de dilediðiniz bir kimsenin Turkcell hattýný devre dýþý býrakabiliyorsunuz. Yazýda belirttiðim gibi deneme yapmama gerek yok çünkü hislerim de yanýlmadým. Daha önce vodafonede istenilen numaradan gizli sms gönderme konusuna deðindim amacým neydi insanlar güvenlik açýklarýn farkýnda olsunlar ki ona göre kendilerini savunsunlar. Yine daha önce hangi adsl kullanýcý adýyla nete baðlanýrsa kota ona yazar dedikten sonra Türk Telekom abonelerini uyardý. Eðer ki bir þirketten tehdit yada þantaþ yoluyla para sýzdýrmayý düþünsem þirket yetkilileri ile görüþmek yerine bilgimi illegal kimselere veririm. Bunlarý yaparsam daha fazla kazanacýðýma hak verirsiniz. Ama diyorum ya bilgimi hiçbir zaman art niyet içinde kullanmadým. Ýnsanlar zarar görmesin diye uyarýyorum ve uyarmayada devam ediyorum. Mahkeme kararýnda zaten zarar olmadýðýda ortadadýr. Bu yazýmý yazmamtaki amaç benim için olumlu düþünmeniz deðil Türkiye de neler olduðunu bilin ki benim baþýma gelenler baþýnýza geldiðinde ona göre davranýzýn. Allah rýzasý için dualarýnýzý esirgemeyiniz bu bana yeter Sevgili Kardeþlerim
Bir kaç tane link veriyorum belki bazý arkadaþlarým faydalanabilir
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. (FreeSMS) bedava sms gönderme
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Yasal olarak medeni hal öðrenme
NOT: Farkýna varmadan saygýsýzlýk yaptýysam özür dilerim![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri